Musicallystar Emilia over haar fitness motivatie, mode tips en toekomstplannen!

Via een vriendin werd de 16-jarige Emilia actief op de sociale media. Gelukkig! Ze betovert haar 251.000 volgers regelmatig met haar muziekvideo’s en Instagram posts. In het interview vertelt ze onder meer over haar fitnesstips en haar favoriete winteroutfit. Voordat het interview begint, kunt u hier Emilia’s Instagram-account bekijken:

Emilia: gedisciplineerd, knap en ruimdenkend

FIV: Emilia, je staat bekend van Instagram en Musically als een mooi en open-minded meisje. Maar wat zit er nog meer achter? Vertel ons over jezelf, hoe zouden je vrienden je omschrijven?

Emilia: Er zit niet zo veel achter, maar ik zou zeggen dat mensen me kennen en leren kennen als een ruimdenkend, grappig en extravert meisje.

FIV: Het is goed te zien dat u actief bent en veel aan fitness doet. Hoe vaak train je per week en zie je het als een karwei of vind je het echt leuk om te trainen?

Emilia: Ja, ik zou zeggen dat sport voor mij een plicht is, omdat ik al op jonge leeftijd (3 jaar) aan wedstrijdsport ben gaan doen. Desondanks kijk ik uit naar elke trainingssessie omdat het superleuk voor me is. Het varieert altijd, vooral door school, maar ik zou zeggen dat ik 3-5 keer per week ga sporten.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Hoe motiveer je jezelf om zo vaak te sporten, vooral na schooltijd? Heb je nog tips voor mijn lezers?

Emilia: Het is heel belangrijk om een doel voor ogen te hebben en dat regelmatig te verwezenlijken. Ik heb mezelf een bepaald doel gesteld en om dat te bereiken, kan ik niet lui blijven zitten, ik moet er iets voor doen. Maar je realiseert je heel snel wat je kunt bereiken in korte intervallen en dat motiveert je natuurlijk. Je hoeft niet bij een club te gaan of naar een sportschool, want er zijn heel goede alternatieven die je ook thuis kunt doen!

Fitness – een belangrijk deel van hun leven

Sinds ze 3 jaar oud was, doet Emilia aan wedstrijdsport en traint ze 3-5 keer per week!

https://www.instagram.com/p/BcNSySUgKO4/?taken-by=emiliabte

Negatief commentaar als stimulans: opbouwende kritiek welkom!

FIV: Influencer David Belmonte vertelde je dat je zo actief bent op social media… Vertel me, hoe is jullie relatie? Is hij gewoon een vriend of misschien je vriendje?

Emilia: Onze relatie is goed en ik ben hem erg dankbaar dat ik door hem inzicht heb gekregen in het social media leven en nu zelf actief ben.

Je zit nog steeds op school. Toen het allemaal begon met jou op Instagram, was je zeker gespreksonderwerp nummer één op het schoolplein. Dat waren meestal niet alleen positieve opmerkingen, maar ook denigrerende “hater-opmerkingen”. Hebt u veel ervaringen in die richting en hoe gaat u om met ongepaste kritiek? Neem je het erg ter harte?

Emilia: Ja, het onderwerp “haat” speelt voor veel mensen een grote rol, maar ik maak me daar helemaal niet druk om. Ik zie het meer als een stimulans. Maar ik vind opbouwende kritiek super.

FIV: Je hebt alleen al via Instagram en Musically een enorm bereik opgebouwd, heb je er ooit aan gedacht om YouTube te beginnen of misschien een eigen blog te schrijven?

Emilia: Ja, ik wilde ook YouTube aanpakken, zoals veel mensen dat zouden willen doen, maar ik ga naar school en dat komt voor mij op de eerste plaats. Ik zou het niet op tijd kunnen doen, want ik merk hoeveel werk Instagram is en ik wil ook op regelmatige tijdstippen video’s uploaden. Maar misschien begin ik wat later.

Emilia en BFF doen hun favoriete ding- Muziek video’s

https://www.instagram.com/p/BdvIhy7gHgZ/?taken-by=emiliabte

Uitgewerkte outfits? Emilia vindt het gewoon leuk!

FIV: Op Instagram toon je jezelf altijd in sportieve, casual outfits. Zomeroutfits schijnen jouw favoriet te zijn, maar wat zijn jouw musthaves voor de winter? Wat draag je graag om er stijlvol uit te zien maar ook om warm te blijven?

Emilia: Ik ben een totale bevriezing. Ik draag meestal een casual jeans, een trui, Timberlands of gewone sneakers en natuurlijk mijn dikke parker. Als ik wat chiquer en stijlvoller wil zijn, draag ik graag een witte broek en combineer die met mijn rode winterjas of een mantel, want het contrast is erg mooi.

FIV: Als influencer werk je zeker ook met grotere bedrijven en merken. Heb je een favoriet onder je samenwerkingen tot nu toe en met welk merk zou je graag samenwerken? Heeft u specifieke doelen die u zou willen bereiken?

Emilia: Werken met bedrijven is voor mij heel leuk, omdat je ook veel nieuwe mensen leert kennen. Natuurlijk zijn er altijd merken en producten die je beter vindt, maar ik had geen topfavoriet. Aangezien ik graag werk met merken die in de sportrichting gaan, hoop je op een gegeven moment bij de echt grote merken terecht te komen. Er komt binnenkort iets aan en ik kijk er echt naar uit, maar je zult snel te weten komen wat het is.