Marie van Snukieful – Instagram ster en Youtuber

Marie is 24 jaar oud en een Instagram ster. Ze is bij haar fans bekend als @Snukieful(Instagram) en inspireert hen dagelijks met haar posts over mode, lifestyle en reizen. Haar volgersaantal groeit dagelijks en met inmiddels bijna 200k heeft ze naam gemaakt in de scene. Wij nodigden haar uit voor een interview en stelden haar vele interessante vragen, die velen van u zich waarschijnlijk al vaak hebben gesteld. Hier zijn enkele belangrijke links die u kunnen interesseren voordat u het interview leest.

De eerste stappen naar YouTube sterrendom

FIV: Wanneer en hoe bent u uw carrière begonnen? Wat heeft je geïnspireerd om je beroep te kiezen en doe je überhaupt fulltime aan vloggen?

Marie: Ik maak YouTube-video’s sinds eind 2012. Het begon allemaal met het feit dat ik altijd al graag video’s van andere beautygoeroes bekeek – op een gegeven moment raakte ik er gewoon aan verslaafd. Eerst met een webcam in de kamer van mijn kinderen, zonder de gedachte om ooit een “full-time Youtuber” te worden. Vandaag ziet het er anders uit. Ik studeer nog steeds fulltime, maar sinds mijn kanaal een beetje gegroeid is en ik veel coole partners heb om mee samen te werken, besteed ik veel tijd aan het produceren van video’s en alles wat daarbij komt kijken.

Gezin en dagelijks leven: Marie Johnson leeft haar droom

FIV: Wat zou u nooit kunnen missen in uw dagelijks leven?

Marie: Ik begin de dag graag met een kopje thee, het zou stom zijn om niet te drinken. Dan woon ik ook nog in een flat met mijn vriend en 2 katten – ik zou mijn kleine familie niet willen missen. Afgezien van dat, ben ik eigenlijk vrij ongecompliceerd en flexibel, zou ik zeggen. Als er dagen zijn waarop de dingen niet gaan zoals ik in het dagelijks leven gewend ben, is dat voor mij niet het einde van de wereld.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Wat is je grote droom?

Mijn grote droom? Poeh. Ik wil iets veranderen in de wereld. Ik kan me voorstellen dat dat zo’n standaard antwoord is, want iedereen wil wel ergens iets bijdragen aan de wereld, denk ik. Maar voor mij is er nauwelijks iets mooiers dan te zien dat ik iemand anders heb kunnen inspireren of motiveren om bepaalde dingen te doen, om bepaalde dingen niet meer te doen of te zeggen. Ik denk dat dat een van de redenen is waarom ik YouTube zo leuk vind. Je kunt iets bij mensen losmaken en direct feedback krijgen.

Studie, Youtube en vriendje (Alex)

FIV: Wat is voor jou een perfecte dag?

Marie: Op een perfecte dag, schijnt de zon zeker! En de lucht is helder blauw. Ik kan uitslapen of gewekt worden met een kopje thee. Dan is er zeker een heerlijk ontbijt. Ik hou van ontbijt. Maakt niet uit wanneer ik moet opstaan, trouwens: Ik moet altijd ontbijten (zelfs om half vijf ‘s ochtends). Op een perfecte dag zou ik niets te doen hebben, geen e-mails, geen telefoontjes en zou ik genieten van de tijd met mijn vriend, misschien de familie bezoeken. s Avonds lekker eten, het liefst sushi en een goede film op de bank. Klinkt geweldig!

FIV: Wat denk je dat belangrijker is: geluk of discipline? Waarom?

Marie: Gelukkig zijn is, naar mijn mening, het belangrijkste naast gezondheid. Maar geluk kan ook een kwestie van perspectief zijn. Theoretisch kun je geluk in (bijna) alles zien. Geluk kan dus tot op zekere hoogte worden gestuurd en beïnvloed, gewoon door het eigen gezichtspunt. In dat licht bezien, zou ik zeggen dat discipline belangrijker is. Want met discipline kom ik dichter bij mijn doel, kom ik dichter bij mijn geluk. En als je jezelf de discipline oplegt om in alles iets goeds te zien, dan heb je met discipline automatisch geluk. Slaat dat ergens op?

FIV: Wat is tot nu toe uw grootste succes geweest?

Marie: Voor mij was mijn rijexamen in die tijd zeker een groot succes, want ik was er eerlijk gezegd nogal bang voor. Ik heb ook 11 jaar Taekwondo gedaan, diverse kampioenschappen gewonnen en ben ook geslaagd voor het zwarte band examen, dus ik ben ook best trots op deze successen. Maar ik denk dat mijn grootste succes tot nu toe eigenlijk is dat ik trouw ben gebleven aan mezelf in een online wereld die je voortdurend op de een of andere manier wil veranderen. Dat ik nog steeds precies die video’s maak waar ik zin in heb en niet alleen maar trends najaag, misschien daardoor minder clicks en abonnees heb dan anderen die nog niet zo lang meedraaien en gewoon nog “Marie van hiernaast” kunnen zijn. Ik denk dat dat geweldig is.

Reizen: Nieuw Zeeland en terug

FIV: Heb je een truc om koel te blijven in stressvolle situaties?

Marie: Iemand vertelde me eens dat je je de ander altijd naakt moet voorstellen, dan zou je meer ontspannen zijn. Ik denk dat het een cool idee is, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Ik probeer altijd te ademen – klinkt gek, maar het helpt me echt. Gewoon bewust, luid en diep ademen voor een korte tijd.

FIV: Welk land spreekt u het meest aan om te reizen of te wonen? Waarom?

Marie: Ik heb 7 maanden (augustus 2015 – maart 2016) in Nieuw-Zeeland doorgebracht samen met mijn vriend en heb er ook echt permanent gewoond en gewerkt. Het was een prachtige, zo niet de beste tijd van mijn leven. En ik wil er zeker nog eens naar terug op vakantie! Maar ik vind het geweldig om hier in Duitsland te wonen. We doen het heel goed en we hebben veel voordelen. Soms besef je dat pas als je ergens anders hebt gewoond. Ik denk nog steeds dat Nieuw Zeeland geweldig is voor een pauze van reizen en wonen. Avontuurlijk, maar toch niet al te schokkend. Anders, maar toch vergelijkbaar met Europa. En de verscheidenheid aan landschappen is werkelijk onbeschrijfelijk. Ik herinner me dat ik soms niet echt kon geloven dat het allemaal echt was.

FIV: Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Marie: Ik ben nu 24, en over 5 jaar zou ik graag een gezin hebben, zelfs met kinderen als het moet. Ik wil graag zelfstandig blijven werken en veel tijd nemen voor reizen en familie. Ik merk dat ik me vaak laat stressen en soms het leven “mis”. Ik zal (hopelijk) deze eigenschap over 5 jaar kwijt zijn.

FIV: Dank u voor het geweldige interview. Als je meer van Marie wilt zien, kijk dan hier:

Eenvoudige kapsel hacks voor beginners – 7 tips

In het dagelijkse leven heb je vaak geen tijd om je haar te doen. Vooral als je veel te doen hebt met je werk, familie en vrienden. In deze video laat Marie ons zien hoe we snel kapsels tevoorschijn kunnen toveren die er ook nog eens goed uitzien. Zij toont ons in totaal 7 prachtige kapsels, waarvan vooral de laatste echte blikvangers zijn.

Ochtendroutine met Snukieful: Uw start van de dag

Elke morgen als we opstaan, zijn er dingen die gedaan moeten worden. Kort na het opstaan zijn de meeste mensen nogal loom en traag, en daarom is het bijzonder nuttig om zich aan een bepaalde routine te houden. In deze video laat Marie ons haar routine zien, waar iedereen zeker wat van kan leren.

School Hacks door Marie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en iedereen moet vroeg opstaan, studeren en zich organiseren. Marie heeft hier twee video’s over het onderwerp school.

10 voor schooltijd hacks

Vooral voor school, is er veel te doen. Eerst moet je je bed uit en dan wil je er goed uitzien als je naar school gaat. Marie laat ons haar beste trucs daarvoor zien. Ze laat niets weg en vertelt ons haar wekkertrucs en make-up tips.

Organisatietips – van het rooster tot Post-its

Marie is al student en kan dus waardevolle tips geven over hoe school en universiteit te organiseren. Ze vertelt ons wat haar leven op school en bij haar studie een stuk makkelijker heeft gemaakt.