Geld, overtuigingen en financiële patronen: professioneel en financieel succes

Financiële patronen en geld – Waarom denk je dat succesvolle mensen succesvol zijn? Vooral degenen die erin geslaagd zijn miljonair te worden met 0 euro eigen kapitaal? Selfmade miljonair is het toverwoord. Velen zijn er naar op zoek: Geluk, succes, vrijheid. Iedereen die het boek “Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geisses) heeft gelezen, weet dat vóór alle succes je “doel” komt, je idealen en je mindset. Dit omvat ook de deken over geld, het verdienen van geld, en de financiële patronen die je vormen. Dit betekent dat als je rijk wilt worden, je eerst en vooral aan jezelf moet werken!

Geld en overtuigingen – Podcast Aflevering #21-24

Tip! 450 pagina’s geconcentreerde kennis met voorbeelden en praktische taken, concrete stapsgewijze instructies voor de uitvoering en kennis uit de praktijk met casestudy’s in plaats van paginavullende “bla-bla”. Hier kunt u Richer than the Geissens gratiskrijgen

Heb je ooit gehoord van de Amazon topverkoper “Reicher als die Geissens” door Alex Fischer? Het boek van vastgoedmiljonair Alex Fischer laat op indrukwekkende wijze zien hoe je principes, methoden en strategieën kunt gebruiken om financiële vrijheid voor jezelf te creëren. Financiële vrijheid betekent meer dan “alleen geld bezitten”, je kunt er creatief door zijn en dingen vormgeven. Nog beter, je kunt gelukkig worden!

“Rijker dan de Geissens” – al gelezen / gehoord?

Als je geen mentor hebt die zelf van nul tot miljonair is gegaan, moet je absoluut putten uit de kennis en strategieën van mensen die dit allemaal hebben meegemaakt en vooral ook hebben bereikt! Alex Fischer is precies een van deze mensen die het gemaakt hebben, selfmade. Met de handel in onroerend goed verdiende hij decennia geleden al een boterham en nu geeft hij zijn kennis door, niet alleen in de vorm van het boek, maar zelfs helemaal gratis op Spotify en iTunes. Dus iedereen kan leren hoe het moet, ongeacht inkomen.

Vandaag wil ik je meenemen door een paar afleveringen die je laten zien hoe belangrijk het is om je eigen relatie tot geld te heroverwegen. Als je geïnteresseerd bent in financiële patronen, geld en overtuigingen en je wilt zelf succesvol worden, begin dan nu met de podcast van Alex Fischer op Spotify en iTunes.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nieuw! Eindelijk gedaan: belasting coaching van AF

Iedereen die over onroerend goed schrijft, moet zichzelf ook onderwijzen. Meer bepaald, wanneer het niet meer alleen om persoonlijk gebruik gaat, maar ook om verhuur. Omdat belastingen de grootste uitgavenpost zijn. Hoe meer je verdient, hoe meer belasting je moet betalen – het probleem is duidelijk omschreven, wat te doen? Leer uit ervaring, van hen die het gemaakt hebben. Velen zeggen dat de Next Level Tax Coaching de beste in Duitsland is. Reden genoeg om zelf mee te doen. U wilt zelf een vastgoedbelegger worden?

Lees hier meer over belastingcoaching:

Financiële patronen, geld en overtuigingen

Mensen volgen financiële patronen. Ingeprent door de omgeving of ingesteld door zichzelf. Financiële patronen zorgen ervoor dat wij een bepaald niveau niet overschrijden. Jaloerse gedachten op rijke mensen of onze eigen verhouding tot geld en spreekwoorden als “geld stinkt”. Om deze mindset stuk voor stuk aan te pakken voor ons lezers en luisteraars, trekt Alex Fischer een vergelijking met Gordon Gekko, uit Wolf Of Wallstreet, een film die in de jaren ’80 een hele generatie ondernemers veranderde, inclusief de bedrijfscultuur, in Aflevering 21: Analyseer Je Overtuigingen – Mag Ik Hebben?

Waarom is geld bezitten altijd zo negatief? Hoe verander je deze (en andere) overtuigingen?

“Hebzucht is goed” – Een vergissing?

Gekko’s centrale zin: “Hebzucht is goed” (uit de film: The Wolf Of Wallstreet). Dit veranderde ook de kijk van een breed publiek op degenen die geld verdienen.

Dit is Leren van The Wolf Of Wallstreet, wat denk je?

  1. Weg van klantwaarde (waarde voor de klant)
  2. Weg van de werknemerswaarde (waarde voor de werknemers)
  3. Naar aandeelhouderswaarde (alleen de waarde van de kapitaalverschaffers telt)

Volgens Alex Fischer was de verhouding tot geld vóór de jaren tachtig anders. De verandering in de bedrijfscultuur, weg van de waarde voor de klant en de werknemer naar de waarde voor de aandeelhouder à la “hebzucht is goed”, bracht geld in diskrediet.

Verander overtuigingen

Als je iets duizenden keren herhaalt, ontwikkel je een gewoonte. Als je er plotseling tegenin gaat en 2 of 3 keer aan een nieuw concept begint, merk je al snel dat gewoonte meestal de overhand heeft, zegt Alex Fischer in aflevering 21: Analyseer je overtuigingen.

Zoals rokers, duizend keer was de sigaret “ontspannend”, “lekker”, enz. Plotseling wil je stoppen met roken. Wat gebeurt er? Je beslist 2, 3, 4 keer tegen en dan begin je weer te roken. Gewoon omdat je al duizend keer gezegd hebt, “Ik wil roken”.

Veel mensen hebben de overtuiging dat “geld slecht is”. Niet precies in deze bewoording, maar in deze context.

Geloof afzetten tegen geloof doet geen goed.

De oplossing is dat “je oude en achterhaalde overtuigingen oplost door middel van bewustwording”. Daarvoor moet je 1. herkennen wat de overtuiging is en 2. weten wanneer en waarom je die hebt gemaakt. Door deze twee stappen word je je werkelijk bewust van je overtuigingen. Je begrijpt waarom je denkt zoals je doet. Je lost oude overtuigingen op en vervangt ze door nieuwe. Door bewust te worden, kan een oude, achterhaalde overtuiging niet langer gebruikt worden tegen je nieuwe en huidige overtuigingen. Laat je remmen los!

Leer hoe je je mentale remmen kunt loslaten in de “Rijker dan de Geissens” podcast aflevering 21: Analyseer je overtuigingen.

Meer tips, checklists en video’s over het onderwerp Mindset & Co. vindt u ook gratis in het ledengedeelte van Alex Fischer.

Verborgen verbindingen en wetten

Zij die in toeval geloven, hebben verloren. Elke actie leidt tot een reactie. Alles heeft een oorzaak en een gevolg. “Als je geen geld hebt, is er een reden. Als je geen relatie hebt, heeft dat een oorzaak. Als je ongelukkig bent, heeft dat een oorzaak,” zegt Alex Fischer.

Hier leerde Alex Fischer van een van zijn mentoren dat mensen zich te vaak kwaad maken over de symptomen in plaats van achterom te kijken en zichzelf de “echt juiste vraag” te stellen. Maar wat is de “juiste vraag”? De echte juiste vraag is: Welke dingen veroorzaak ik zonder het te weten?

Omdat ik het verband niet zie, betekent niet dat het niet bestaat. Niets ontstaat door toeval, waarom wel en waarom niet wordt besproken door Alex Fischer in aflevering 22: Alles is Oorzaak-Effect.

In deze aflevering leer je wetten herkennen en onderzoeken, zelfs als je ze niet kunt zien.

 

Identificeer problemen en krachten

In aflevering 24: Als je stroomopwaarts over de Rijn zwemt, kijkt Alex Fischer nog eens diep naar je eigen mindset. Het gaat om het identificeren van problemen en krachtsinspanningen en tegenstromingen.

Met je eigen mentaliteit, zit je jezelf vaak in de weg. Als iedereen een probleem heeft, dan is het weer heelnormaal”. Problemen herkennen is dus niet altijd even gemakkelijk. Als je als ondernemer veel tijd doorbrengt met andere ondernemers en ze hebben allemaal een probleem, denk je: Zo is het nu eenmaal. Alex Fischer concludeert twee factoren voor u:

  1. Interne factoren – uw mentaliteit
  2. Externe factoren – marktomstandigheden, middelen, concurrentie, enz.

Alex Fischer begon honderden bedrijven te analyseren en beschrijft het algemene concept rond inspanning aan de hand van de fysica, meer bepaald “elke kracht creëert een tegenkracht”. Dit culmineert in het feit dat wanneer je kracht uitoefent, er tegenkrachten zijn.

Alles moet in het begin met inspanning worden opgebouwd, maar dat hoeft niet zo te blijven. Maar hoe vind je die krachten en hoe ga je te werk om ook maar de geringste tegenstroom te krijgen? Permanente inspanning of je laten dragen? Luister naar aflevering 24: Als je stroomopwaarts zwemt op de Rijn.

Alex Fischer: Rijker dan de Geissens

“In 5 jaar zonder eigen vermogen een vastgoed miljonair worden” – hier krijg je de juiste en belangrijke tools voor een gelukkiger en meer vervuld leven, ook door financiële vrijheid. Alex Fischer leeft het, met onroerend goed dat hij allang voor zichzelf heeft gezorgd. Zijn focus ligt op het doorgeven van kennis, strategieën en succesverhalen. Een zeer inspirerend audioboek. Wil je meer weten? Word nu lid van de Alex Fischer-community of bekijk de video’s van Alex Fischer rechtstreeks en gratis op Youtube.

“Rijker dan de Geissens”: Boek en audioboek

Met meer dan 200.000 lezers is “Rijker dan de Geissens” niet voor niets mega-succesvol. Het staat ook in de top 100 op Amazon! In een notendop krijgt u 43 tijdloze wetten van succes die u financieel, professioneel en privé succesvoller zullen maken. Je leert om je doelen te bereiken, om ze te “materialiseren” (wat dat betekent, leer je in het boek).

U krijgt nauwkeurige stap-voor-stap instructies over hoe u uw eigen persoonlijke financiële vrijheid kunt bereiken. Op die manier vermijdt u echt frustrerende fouten vanaf het begin. Als privépersoon en/of als ondernemer leert Alex Fischer u hoe u deze fatale fouten kunt vermijden en tegelijkertijd uw passie kunt volgen – elke dag! In totaal bevat het boek honderden learnings die je specifiek zullen helpen om een gelukkiger en meer vervuld leven te leiden. Het beste van alles is dat je het audioboek gratis kunt krijgen op Spotify en iTunes!