Exclusief interview met Pauline Baly: actrice, model, muzikante en influencer uit Parijs

Pauline Baly is een ongelooflijke Franse kunstenares die in Parijs woont. Als model, actrice, muzikante en influencer is Pauline een van de beste Parijse influencers om absoluut te volgen op Instagram. Op zijn sociale media deelt hij de meest trendy looks van Parijs met een vleugje glamour. FIV is verheugd u haar exclusief interview met Pauline Baly over mode, schoonheid, fitness en haar nieuwe muziekproject te mogen voorstellen.

https://www.instagram.com/p/Bxrls8vIaIv/

FIV: Hé Pauline, FIV is blij om een artiest als jij te interviewen. Actrice, model, muzikant en influencer, niets houdt op! Veel van onze lezers willen weten hoe een typische dag eruit ziet voor een getalenteerde Franse influencer zoals jij?

Pauline: Ik breng elke dag veel tijd met mezelf door, sport, yoga en vooral meditatie. Ik kan geen dag beginnen zonder deze 3 elementen, want het is belangrijk voor mij om mijn welzijn te bevorderen. Afgezien van het feit dat mijn dagen nooit hetzelfde zijn, kan ik een hele dag bezig zijn met het componeren van muziek of het fotograferen voor een merk of naar het buitenland reizen om evenementen zoals modeweken bij te wonen. Dus ik zou zeggen dat er niet zoiets bestaat als een typische dag.

De perfecte glamoureuze Parijse look door Pauline Baly

https://www.instagram.com/p/BwC23tApbX9/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Kunt u uw glamoureuze stijl & Parijse stijl beschrijven voor degenen die u nog niet kennen? Wat zijn jouw fashion tips voor een perfecte glamour look?

Pauline: Ik zou zeggen dat mijn stijl vrij glamoureus is, maar modern, nooit ouderwets. Tot 1 jaar geleden hield ik van bloemetjesjurkjes en droeg ik een hoge knot, maar mijn stijl is veel geëvolueerd en blijft aanscherpen, ik zou zeggen dat ik me eindelijk heb gevonden……. Ik ben nu meer geïnteresseerd in dierenprint, vinyl, ik hou van gestructureerde outfits die soms provocerend zijn, ik hou van karakter en ik hou niet van jeans. Ik draag bijna altijd hoge hakken om mijn figuur af te slanken. Ik vertrouw veel op accessoires om al mijn outfits te laten opvallen (brillen, tassen, juwelen…).

Danshouding & Droomfiguur

https://www.instagram.com/p/BwrWpAVJ3wO/

FIV: U hebt een mooie hoofdhouding en een subliem silhouet, wat zeker te danken is aan uw dansverleden. Wat is je fitnessroutine om zo’n mooi postuur te hebben en in vorm te blijven?

Pauline: Alles is samen te vatten in twee woorden, yoga en voeding.

Het wonderrecept is dat ik weinig suiker eet, alleen water drink en nooit snack tussen de maaltijden. Tegen de schijn in ontzeg ik mezelf niets, ik hou van eten, maar het is allemaal een kwestie van evenwicht en het voedsel dat ik eet is altijd biologisch.

Twee yogasessies per dag (thuis), van elk 30 minuten, één ‘s ochtends voor het eten en één ‘s avonds voor het slapen gaan. Ik sport ook gedurende de dag, meestal spierversterkende oefeningen.

Modeweek en tips over hoe model te worden als je minder dan 1m70 bent.

https://www.instagram.com/p/Bsc4_6fBHdp/

FIV: Mode-evenementen maken deel uit van uw dagelijks leven, maar wat vindt u het leukste aan deze modeweek?

Pauline: Ik ontmoet altijd kunstenaars van allerlei pluimage, fotografen, modellen, zangers die van overal ter wereld komen en naar shows reizen. Er zijn ook enkele ontwerpers die ik graag mag en ik ben altijd blij om hun nieuwe collecties te ontdekken.

FIV: Met 1m66 heb je een opmerkelijke modellencarrière. Welk advies zou je geven aan jonge, kleine vrouwen die model willen worden?

Pauline: Vertrouw op jezelf en laat niemand je vertellen dat je je droom ook niet kunt bereiken. Mijn grootte heeft me niet veel geholpen, vooral niet in Frankrijk vanwege de agentschappen, ik heb het in het begin alleen gered door te veel “slechte kansen” af te wijzen. Het is een uiterst gecompliceerde sector en je moet voorzichtig zijn, maar met doorzettingsvermogen is alles mogelijk. Aarzel niet om de Atlantische Oceaan over te steken om van de mogelijkheden te profiteren.

Sinds met Facebook en Instagram, is alles snel democratisch geworden. Voordat iconen als Kate Moss de wereld al beïnvloedden, zijn iconen nu ook op Instagram te vinden en zijn merken niet meer geïnteresseerd in de grootte maar in de persoonlijkheid van de profielen.

Mode Icoon & Merk Trends

https://www.instagram.com/p/Btd9oNQgHAE/

FIV: Je bent niet toevallig een mode-beïnvloeder geworden. Zijn er mensen die je geïnspireerd hebben? Wat is je mode-icoon?

Pauline: Eigenlijk heb ik mezelf nooit als een mode- of influencer beschouwd, ik heb het altijd leuk gevonden om mijn dagelijkse leven te delen via mijn Insta-account om te laten zien dat je het op je eigen manier kunt doen en niet alleen door een bepaald protocol te volgen. Wilskracht en doorzettingsvermogen zijn de sleutel. Ik heb echter altijd gehouden van en respect gehad voor het werk van Chiarra Ferragni, die een van de weinige influencers is die zich onderscheidt van de massa, zij is een echte zakenvrouw.

FIV: U bent gewend om met verschillende mode- en beautymerken te werken, maar wat zijn op dit moment uw favoriete Franse merken?

Pauline: Er is er maar één en dat is Jitrois. Ik hou van Jean-Claude Jitrois. Zijn creaties zijn een bloedbad. Ik werk ook met hem aan de eerste videoclip van mijn muziekproject.

Wat schoonheid betreft, ga ik steeds meer over op 100% plantaardig en dus natuurlijk, dus ik zou geen merken noemen.

Muzikale exclusiviteit: Pauline Baly’s Band – Magic Mushmush

https://www.instagram.com/p/Bx2LU6djHHf/

FIV: Je creëerde je elektronische muziekgroep genaamd “Magic Mushmush” met Elliott. Hoe ben je op het idee gekomen om deze muziekgroep op te richten? Waar komt de naam Magic Mushmush vandaan?

Pauline: Mijn passie is science fiction en horror films, onafhankelijke korte films en in het algemeen alles wat psychotisch is. Met Elliott, die ook een fan is van het genre, hebben we vorig jaar een kortfilm gemaakt in Frankrijk, maar we vonden niet de ideale componist om het ontbrekende element in onze film te brengen, de muziek, die het op één na belangrijkste onderdeel is.

Als regisseur, maar ook als componist, bood Elliott mij onmiddellijk de mogelijkheid om samen muziek te componeren en op dat moment begon het muzikale avontuur.

De muziekdrug greep me al snel aan en ik begon verschillende muziekstukken te componeren, waarbij ik steeds meer van dit creatieve proces genoot. Ik heb eindelijk een manier gevonden om uit te drukken wat ik in me heb op een artistieke manier.

We werken met Elliott aan onze eerste EP….

Als ik je aan je verbeelding overlaat …. Ik denk dat het beter is om er niets over te zeggen. ah ah ah.

FIV: Op je Instagram-account zien we veel posts gewijd aan je reizen. Zijn uw reizen inspiratiebronnen voor dit muzikale project?

Pauline: Het is DE belangrijkste bron, het zijn de reizen die ons in staat hebben gesteld al onze projecten te realiseren en muziek is daar natuurlijk één van. Ik denk dat je om te kunnen creëren moet weten hoe je een stap terug moet doen, luisteren, observeren en leren van mensen en vooral van de natuur. Zelfobservatie is essentieel, we leren veel over ons wezen. Het vereist ook een dosis echte waanzin, die waanzin waaruit we putten om de mooiste creaties te maken.

https://www.instagram.com/p/ByA4DvAohbK/

FIV: Wanneer zullen we je nieuwe artistieke universum ontdekken? Plant u internationale tournees en festivals?

Pauline: We brengen onze eerste EP uit in september, als we terug op school zijn, en ik hoop dat het ons zal verrassen! 😉

Ons project is om ons universum internationaal te delen tijdens muziekfestivals, natuurlijk. We hopen dat we op een dag op Burning Man kunnen optreden. De ervaring die wij willen brengen is iets heel speciaals, het vereist een zaal die perfect geschikt is voor onze klanken.

maar ik zal je niet meer vertellen! ?

Het insta-account van de groep @magicmushmush