Bonnie Rakhit: Fashion & Travel uit Londen – Top 25 Influencers in the UK

TheStyleTraveller.com werd onlangs verkozen tot een van de top 25 beïnvloeders in het Verenigd Koninkrijk door de London Evening Standard Newspaper, evenals de top 10 luxe reisblogs door Tripadvisor, Vuelio en Fashion Monitor. TheStyleTraveller.com is het magazine van voormalig Elle Magazine Fashion Editor, Bonnie Rakhit’s stijlvolle reizen over de hele wereld. FIV Magazine is verheugd om een exclusief interview met deze getalenteerde influencer uit Londen met ons te delen.

 

De sleutel tot succes op Instagram

FIV: Hoi Bonnie, je bent een succesvolle reis- en mode-influencer in Londen. U bent uitgeroepen tot een van de top 25 Influencers in het Verenigd Koninkrijk door de London Evening Standard Newspaper, evenals de top 10 Luxury Travel Blogs door Tripadvisor, Vuelio en Fashion Monitor. Wat waren je sleutels tot succes?

Bonnie: Ik denk dat ik altijd heb vastgehouden aan waar ik in geloof en ik hou echt van en geniet van mijn werk. Het helpt echt om authentiek te zijn en de merken te promoten waar je echt van houdt en die je zou gebruiken. Plus, ik ben altijd dankbaar voor mijn volgende avontuur en collab, dus misschien is het karma!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Hoe ben je begonnen als influencer en wat betekent influencer zijn voor jou?

Bonnie: Ik ben eigenlijk begonnen als journalist. Ik was vroeger moderedactrice bij het Britse Elle Magazine en heb ook bij Sunday Times en Grazia gewerkt, dus ik had de journalistieke vaardigheden en art direction achter de hand. Als influencer ben ik verhuisd van achter de lens en de pen naar voor de lens. En ik vind het van die kant veel leuker.

FIV: Hoewel we glimpen van je reisleven zien, kun je ons vertellen wat “een dag in het leven” is voor jou als reis- en modeblogger?

Bonnie: Elke dag is zo anders! Het hangt ervan af of ik op reis ben, een reisdag of een administratie- en redactiedag in Londen. Maar ik denk dat iedereen begint met yoga of een gymles. Gevolgd door emails die mijn volgende klus of facturatie aankondigen. Maar op een opnamedag hangt het af van de locatie, ik onderzoek de bestemmingen altijd grondig, dus wanneer en waar ik zal filmen. Al mijn outfits worden gestoomd en ingepakt, haar en make-up gedaan, dan gaan we filmen. Als het een zonsopgang shoot is, dan begin ik super vroeg! Het bewerken van de foto’s achteraf duurt veel langer dan de opname zelf. Maar dat is zeker mijn favoriete deel, het zien van alle geweldige plaatsen waar ik het geluk heb gehad om te bezoeken.

Top Beste Bestemmingen & Tips voor Reisgarderobe

FIV: Bonnie, je bent gewend te reizen en veel mooie en stijlvolle plaatsen te ontdekken. Wat krijg je van je reizen? En waar is de plek waar je je uiteindelijk het beste voelt en waarom?

Bonnie: Ik heb van kinds af aan altijd reislust gehad. Ik hou van reizen en leef om te reizen. Mijn favoriete plekken zijn een mix van boho vibes, luxe en mooie stranden. Bovenaan mijn lijst staan India, Tulum en Ibiza. Ze voelen allemaal als thuis.

FIV: Heb je als reizigster tips voor vrouwen die hun reisgarderobe willen upgraden?

Bonnie: Ja! Bezoek mijn blog www.TheStyleTraveller.com Het staat vol met bewerkingen van mijn favoriete bestemmingen en wat je moet dragen als je daar bent. Van Marokko tot de Malediven, noem maar op, ik ben er waarschijnlijk geweest.

FIV: Je Instagram-account zit vol kleur en inspiratie. Welk advies kun je geven aan een jongere die net begint en een prachtige feed op Instagram wil hebben?

Bonnie: Bezoek de plaatsen die je inspireren (in het buitenland of thuis in je woonplaats) en experimenteer met kleuren, filters, spatiëring en opnamestijlen tot je je draai hebt gevonden. Soms duurt het jaren, soms komt het gewoon naar je toe. Maar je kunt ook altijd veranderen, als je het gevoel hebt dat je in een sleur zit, kun je altijd met nieuwe stijlen spelen. Het gaat ook niet alleen om de uitrusting, iPhones en smartphonecamera’s zijn tegenwoordig zo geweldig dat je alleen jezelf en een telefooncamera nodig hebt en erop uit kunt gaan om te creëren. We willen je verhaal horen!

FIV: Is er als modeblogger één kledingstuk waar je absoluut niet zonder kan?

Bonnie: Nee, ik verander mijn garderobe afhankelijk van welke reis ik ben. Het leven is te opwindend om maar één stuk te kiezen.

De beste plaatsen om met vrienden te feesten

Bonnie, jij houdt van feesten over de hele wereld. Wat zijn de beste plaatsen in de wereld om te feesten met vrienden?

Bonnie: Dat is makkelijk! Ibiza en Tulum mijn twee favoriete plaatsen om te feesten. Als ik een weekje weg ben, vind je me waarschijnlijk in een strandtent op een van deze bestemmingen!