Aanbevelingsboek: Mode & schoonheid

Mode en schoonheid zijn het eeuwige onderwerp van elke vriendschap tussen vrouwen! Daarom hebben wij alle nieuwe sterren op de boekenmarkt voor u onderzocht. Hier is de eerste selectie van geweldige boeken! We vonden ook een aantal goede beauty tips voor modellen online. We hebben ook meer boekaanbevelingen voor modefotografie, modellen & stijliconen, leerfotografie en gezondheid, voeding & fitness.

Lauren Conrad – Stijl: Er van top tot teen geweldig uitzien

Lauren Conrad staat bekend om haar stralende uiterlijk. Ze kiest altijd de juiste outfits en is ook zeer goed op de hoogte van schoonheidsproducten. Ze weet hoe ze zich perfect moet presenteren en wanneer het genoeg make-up is. In haar bestseller “Style” onthult het TV-sterretje uit “The Hills” haar top-secret stylingmethoden en geeft ze tips voor alle stylingsituaties. De lezeres leert stap voor stap hoe ze haar eigen look kan vinden en welke accessoires niet mogen ontbreken in haar garderobe. Ze deelt haar speciale winkelstrategieën en vertelt hoe om te gaan met valse wimpers. Een aanrader voor alle Lauren Conrad fans, voor modeliefhebbers en voor elke vrouw die haar styling wil optimaliseren.

Zie er van top tot teen goed uit Orde

Lauren Conrad -Beauty: Mijn schoonheidsgeheimen

Lauren Conrad is een schoonheidsexpert met enige zelfervaring. Maar haar boek “Beuaty” gaat niet alleen over schoonheid zelf. De mooie blondine opent haar werk met een inleiding over haar leven, haar gewoonten en haar kijk op schoonheid. Ze behandelt onderwerpen als sport & voeding, huidverzorging, make-up & haarstyling. De lezer leert ook meer over stijliconen van voorbije tijdperken. Conrad geeft nuttige tips voor beginners en gevorderden op het gebied van schoonheid. Een aan te bevelen boek voor zowel jonge meisjes als meer volwassen vrouwen.

Schoonheid: Bestel mijn schoonheidsgeheimen

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Boris Entrup – Schoonheidsschool: Vind je stijl Hardback – 21 januari 2014

Stijl is de eerste vereiste om een verbluffende entree te maken. Maar hoe vind ik MIJN stijl? Hoe krijg ik het voor elkaar om mijn positieve kanten naar voren te brengen? Hoe gebruik ik make-up op de juiste manier? Make-up artiest Boris Entrup geeft antwoorden als deze en meer in zijn boek “Beauty School”. Voor elk type, voor elke leeftijd, voor overdag & ‘s nachts en voor elke gelegenheid kent de make-up professional speciale trucs en slimme foefjes. Hij legt de basistechnieken uit, ook in de vorm van een QR-code als video. Naast de make-up, die natuurlijk op de voorgrond staat, wordt ook het lichaam niet genegeerd. Of het nu gaat om een korte styling van 5 minuten of een uitgebreide red-carpet look, alle make-ups worden eenvoudig en goed uitgelegd. Niet zomaar een gewoon boek – eerder een beauty must-have!

Schoonheidsschool: Vind uw stijl Bestel

Boris Entrup -Mooi met Boris Entrup: Schoonheidstips van de ster-make-upartiest


Uiterlijke schoonheid is objectief – ware schoonheid straalt van binnenuit: een positieve houding, een positieve uitstraling en tevredenheid met zichzelf en de wereld. Een eerlijke glimlach of een warme goedmoedigheid kan uw tegenhanger aantrekken. Maar om uw pluspunten aan de buitenkant te accentueren, zijn een paar basisvaardigheden en een paar make-up basics voldoende om uw teint een natuurlijke gloed te geven en uw sprankelende ogen te accentueren met donkere, dikke wimpers. Als je je mooi voelt, straal je sexy zelfvertrouwen uit. Tegelijkertijd moet je er goed op letten dat je er natuurlijk uitziet. Voor een glamoureuze avondmake-up kun je wat dieper in de make-upzak graven, maar je moet niet overdrijven en bepaalde trucs gebruiken om er heel stijlvol uit te zien, ondanks felle lippen en donkere oogschaduw. Stermake-upartiest Boris Entrup geeft precies zulke tips in zijn boek “Schön mit Boris Entrup: Beauty-Tipps vom Starvisagisten” (Mooi met Boris Entrup: Schoonheidstips van de ster-make-upartiest) en begeleidt de lezer stap voor stap. Naast make-upinstructies worden ook kapsel- en schoonheidstips niet verwaarloosd. Hij laat zien hoe het er achter de schermen van de modewereld uitziet. Simpel, slim en adembenemend mooi!

Mooi met Boris Entrup: Bestel schoonheidstips van de ster make-up artist

Bobbi Brown – Make-up Handleiding: Voor iedereen – van beginners tot professionals

Een droom van veel vrouwen komt uit – Ster make-up artiest Bobbi Brown onthult haar beauty & make-up geheimen! In haar boek Makeup Manual: Voor iedereen – van beginner tot professional, deelt ze haar 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Ze geeft waardevolle tips met eenvoudige stap-voor-stap instructies en prachtige foto’s. Van 10 minuten make-up tot glamoureuze avondmake-up – Bobbi Brown bewijst dat we met een paar bewuste bewegingen het beste in onszelf naar boven kunnen halen. Een belangrijk onderwerp: de basis, zoals het reinigen en verzorgen van de huid of de juiste voeding, want velen onderschatten deze basisdingen. Een goede huid is een groot voordeel voor goede make-up! Toch laat zij zien hoe concealer kleine oneffenheden of donkere kringen onder de ogen kan doen verdwijnen zonder merkbaar kleurverschil. Bobbi’s werk is net zo geschikt voor beginnende visagisten als voor beginnende make-up artiesten. Een boek vol tips, trucs en ideeën. Leer de kunst van make-up – check!

Make-up handleiding: Voor iedereen – van beginner tot professional

Guido Maria Kretschmer – Aantrekkingskracht: stijl kent geen maat

Waar zouden de vrouwen zijn zonder Guido? Bekend om zijn ironische en even sympathieke uitspraken uit de show “Shopping-Queen”, is Guido Maria Kretschmer een belangrijke man in het leven van vele vrouwen. Hij weet hoe een vrouw zich kleedt naar haar figuur en type, zodat het beste van haar naar voren komt. Met veel charme en humor vestigt hij de aandacht op “blunders”, maar deelt hij op minstens even charmante wijze lof uit! De ontwerper schrijft op een heerlijk eerlijke manier over zijn ervaringen in de mode-industrie of de verschillende figuurtypes en welke snit het beste bij wie past. Zijn missie: Duitse vrouwen aanzetten tot een gezonde dosis zelfwaardering, zelfkennis en zelfliefde. De levendige ontwerpster is ervan overtuigd: “Ik ben er vast van overtuigd dat ieder van ons goed gekleed kan zijn en de look kan vinden die bij ons past.” Mode is leuk, ongeacht je leeftijd of figuur – je moet gewoon de juiste snit, kleuren en vormen vinden. Elk figuur heeft zijn probleemzones, niemand is echt perfect – gelukkig maar! Want uniciteit is wat een persoon speciaal maakt.

Aantrekkelijkheid: Stijl kent geen maat Bestellen

Rachel Zoé – Leven in stijl: inspiratie en advies voor alledaagse glamour

Sterrenstyliste Rachel Zoé heeft het gemaakt – ze werkt voor tal van beroemdheden en wordt in Hollywood niet langer als een insidertip beschouwd. In haar boek vertelt de knappe creatieveling hoe ze het gemaakt heeft in de wereld van glitter en glamour. Met nuttige tips helpt zij de lezer van haar boek “Living in Style: Inspiration and Advice for Everyday Glamour” op het gebied van styling. Of het nu een klein of een groot budget is, een casual day look of een straight business look, natuurlijk of glamoureus, Rachel heeft de oplossing. Naast mode gaat haar boek ook over accessoires voor in huis of een stijlvolle levensstijl.

Bestel Leven in stijl: inspiratie en advies voor alledaagse glamour

Nicky Hilton – 365 Style: It-girl en stijl rolmodel

Nicky Hilton is niet alleen een It-girl, maar ook een stijl rolmodel. Zij overtuigt met een sportief-elegante stijl, of het nu overdag meer casual is of ‘s avonds meer glamoureus: de mooie blondine weet hoe “vrouwen” wat, hoe en wanneer moeten dragen. In haar boek “365 Styles” kletst ze uit het stijlvak en geeft ze waardevolle tips en adviezen over mode, stijl en uiterlijk. Ze legt uit welke snit het beste bij welk type vrouw past en hoe je je eigen stijl ontwikkelt. Van de 30 dollar outfit, tot de 5 mode must-haves, tot het inpakken van de perfecte koffer “als een jet-setter”. Nicky adviseert met een sympathieke nuchterheid.

365 stijl bestellen