Woonkamer: doe-het-zelf-ideeën – meubels, decoratie & wandbekleding

Bent u op zoek naar creatieve ideeën om uw huis een wow-factor te geven? U wilt opnieuw inrichten en bent op zoek naar de juiste inspiratie? We hebben voor u gezocht en de juiste leerprogramma’s gevonden. Er zijn veel doe-het-zelf ideeën die je voor weinig geld kunt uitvoeren en het beste uit je eigen 4 muren kunt halen. Dus ga aan de slag en veel plezier!

Trend: gespiegelde ladekast

Als u op zoek bent naar een glamoureuze interieurstijl, zijn spiegelmeubelen zeker niet aan u voorbijgegaan. Zij maken van een functioneel meubelstuk een blikvanger. Spiegelmeubels zijn helaas een dure aangelegenheid. Als je wat tijd over hebt, kun je je droom gewoon zelf waarmaken.

Video: Doe het zelf- maak je eigen ladekast!

Wil je je ladekast verfraaien? Probeer het zelf met deze handleiding!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Trend: DIY Macramé

Hou je van de huidige Boho Chic trend? Een mooie DIY macramé is makkelijk te maken! Stap voor stap kunt u de zomerse wandhanger in uw huis brengen. Maar macramé staat niet alleen mooi aan de muur, het kan ook als vloerkleed of kussenhoes worden gebruikt!

Video: Do It Yourself-decoratie voor uw woonkamer

Probeer het zelf uit en creëer uw eigen individuele interieur. Veel plezier met de instructies!

Wow effect: DIY bloemenmuur

In plaats van een duur behang, misschien een unieke bloemenwand? Met een beetje moeite kunt u een geweldig wandmotief naar uw eigen smaak creëren! Als u van gedachten verandert, kunt u er altijd zonder problemen overheen schilderen.

Video: Doe het zelf- nieuwe patronen voor je muren

Voeg patroon en kleur toe aan uw muren en probeer de nieuwe trend uit. Vind de instructies hier!