Vastgoed app: Lukinski Immo Tools voor huis & flat – Aanbeveling van de redactie

Vastgoed app – Je eerste flat kopen of je eerste huis bouwen is niet zo eenvoudig. Daarom raden we de Lukinski Immo Tool App voor beginners aan. Met de gratis onroerend goed calculators in de app kunt u snel belangrijke berekeningen uitvoeren voor uw onroerend goed investering, of u nu net begint en de maximale aankoopprijs wilt weten, een aflossingsplan wilt maken of de makelaarskosten wilt berekenen.

Aanbeveling van de redactie

Waarom vinden we de app zo leuk?

De calculators zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden u een snel overzicht van de financiële haalbaarheid van uw vastgoedprojecten. U heeft altijd de kerncijfers in beeld en de app is altijd beschikbaar op uw mobiele telefoon. Probeer het uit en ontdek de voordelen van de praktische vastgoedcalculator op de Lukinski app.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

U kunt de app direct downloaden en aan de slag gaan!

Download van App Store: Gratis

Gratis in de App Store:

Wat kan de vastgoed app doen?

Hier zijn 3 kleine aanbevelingen en vaak gebruikte onroerend goed calculators in de app:

Rendementscontrole: dit is wat een pand opbrengt

Een van de populairste functies van de app is de rendementscalculator, die u helpt de winstgevendheid van uw vastgoedinvesteringen te beoordelen. Met de rendementscalculator kunt u snel en eenvoudig nagaan of een geplande vastgoedinvestering rendabel is. Zo kunt u nagaan of de investering de moeite waard is en of het rendement aan uw verwachtingen voldoet. De snelle rendementscontrole is vooral nuttig voor kapitaalinvesteringen en helpt u om weloverwogen beslissingen te nemen.

Voor uw smartphone

Bereken het netto rendement: Exact rendement

De app bevat ook een netto opbrengst calculator waarmee u de netto opbrengst van uw woning kunt berekenen. U kunt het bruto rendement invoeren evenals de toepasselijke belastingen en kosten (bijvoorbeeld onderhoudskosten) om het netto rendement te bepalen. Dit geeft u een gedetailleerde analyse die u helpt weloverwogen beslissingen te nemen over uw investering.

Bereken de makelaarskosten

Als je wilt weten hoe hoog de makelaarskosten zijn voor het kopen van een woning, kun je ook de bijbehorende calculator in de app gebruiken. U voert gewoon de aankoopprijs in en de app berekent automatisch de makelaarskosten. Zo heb je altijd een overzicht van alle kosten en kun je je financiën optimaal plannen.

Aanbeveling van de redactie: smartphone + tablet

Download van App Store: Gratis

Gratis in de App Store: