Tim Konetzki van 11Photographers Fotostudios

Tim Konetzki is een van de oprichters van 11Photographers, het internetnetwerk voor fotoshoots. 11Photographers is in vele steden in Duitsland vertegenwoordigd via samenwerkingsverbanden met diverse fotostudio’s, fotografen en visagisten. We spraken met Tim over het scala aan diensten dat 11Photographers aanbiedt en de toekomstplannen.

11Fotografen: Kwaliteit is de hoogste prioriteit

FIV: Tim, je project 11Photographers is zeer klantvriendelijk. Welke pakketten zijn er voor de klanten? Welke fotografie- of opnamestijlen worden aangeboden?

Wij hebben voor onze klanten verschillende productcategorieën gecreëerd om ruwweg aan te tonen welk gamma van diensten wij momenteel aanbieden. En niet te vergeten, wij werken zeer persoonlijk en individueel met elke klant zodat elke wens zo goed mogelijk kan worden vervuld.

FIV: In welke steden werkt u?

U kunt ons momenteel vinden in Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Hannover en Stuttgart. Wij werken reeds nauwgezet aan de opening van verdere locaties zoals Frankfurt am Main, Leipzig, Dresden en Neurenberg.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Voor ons is het echter belangrijk dat wij gezond groeien en zo de hoge kwaliteitsnormen die wij onszelf ook opleggen, te allen tijde handhaven.

FIV: Hoe werkt u samen met de fotostudio’s of fotografen? Hoe kies je ze?

Het eerste contact wordt niet gelegd via een traditionele sollicitatie, maar meestal via een aanbeveling van een intern team. Wij besteden speciale aandacht aan werkvoorbeelden, naast reputaties en opleiding.

Als wij denken dat het totaalpakket bij ons past, voeren wij een eerste gesprek in de vorm van een telefooncast. In dit interview komen we te weten waarom de sollicitant deel wil uitmaken van 11Photographers, wat hem/haar aanspreekt in zijn/haar job en wat de persoonlijke eisen zijn voor hem/haarzelf en voor ons.

Vervolgens worden 2 à 3 proefwerkdagen gehouden met de teams ter plaatse.

Vooral in deze tijd wordt veel nadruk gelegd op sociale vaardigheden en soft skills om de homogeniteit in het team en de interactie met de klant te waarborgen. En niet te vergeten de professionele vaardigheden van elke nieuwe werknemer.

FIV: Wat is het prijsbeleid? Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende shoots en fotografen?

7 locaties, 1 prijs met een constante hoge kwaliteit is ons credo.

De fotoshoot ervaring is niet gebonden aan een specifieke locatie. Dit betekent dat als je voor Keulen hebt gekozen en toevallig een weekend in München bent, je ook daar aan de fotoshoot kunt deelnemen. Of gebruik het als cadeaubon voor een vriendin als verrassing voor een jubileum of verjaardag.

Er zijn geen extra kosten voor speciale fotografen of visagisten voor onze klanten. Deze extra kosten worden door ons gedragen.

11Fotografen: Klantvriendelijk & veelzijdig

FIV: Vanuit het oogpunt van de klant: hoe werkt 11Photographers, waarom leg je de weg niet uit van de keuze van een shoot tot de opname?

Een klant bezoekt onze website: www.11Photographers.com en krijgt een overzicht van onze producten en kiest zijn favoriete fotoshooting ervaring en beslist over het pakket dat het beste bij hem past en legt dit in het winkelmandje.

Hier bieden wij onze klanten een speciale service. Aangezien onze site een SSL-encryptie heeft, garanderen wij onze klanten de hoogst mogelijke gegevensbeveiliging bij online betalingstransacties.

Bovendien zijn wij de EERSTE in de branche die “Online CASH PAYMENT” aanbieden. Dit betekent dat u een product koopt zoals hierboven beschreven en een betalingsbewijs per e-mail of code per SMS ontvangt en dit vervolgens kunt gebruiken om te betalen bij een betaalpunt bij u in de buurt. (b.v. DM. Real, Telekom Store, Penny, Mobilcom Debitel Store en vele anderen).

Nadat u de fotoshoot heeft betaald, ontvangt u een orderbevestiging, een code voor de afspraak en een gratis PDF-bon. U kunt dit gebruiken als cadeau-idee, voor de liefde, een verjaardag of gewoon als bedankje.

Met deze code kunt u eenvoudig en gemakkelijk een gewenste datum in uw stad kiezen en deze 24/7 online boeken. Als u geen geschikte datum kunt vinden, hebben wij een wachtlijst voor de desbetreffende stad, waarop u zich met één klik kunt inschrijven.

Zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, wordt u als eerste per e-mail en telefonisch op de hoogte gebracht.

Zodra uw gewenste datum is geboekt, nemen wij 1-2 dagen voor uw fotoshoot telefonisch contact met u op om u onderweg tips en suggesties te geven.

Bij binnenkomst in de fotostudio wordt de klant ontvangen door onze supervisor en krijgt hij een welkomstdrankje (mousserende wijn, koffie, water, frisdrank). Na een kort inleidend gesprek, zal onze visagiste make-up aanbrengen en het haar stylen volgens de wensen van de klant. Daarna volgt een persoonlijk typeadvies over outfits en accessoires die het beste effect zullen hebben op de foto’s. Aan het eind is er een uitgebreide feedbacksessie.

FIV: Wat zijn je toekomstplannen met 11Photographers?

Onze toekomstplannen zijn om tegen eind 2016 met een vestiging vertegenwoordigd te zijn in elke stad met meer dan 400.000 inwoners in Duitsland.

FIV: Hartelijk dank voor het interview!

Meer informatie over 11Photographers:

www.11photographers.com