Ontwerper Danny Reinke: Collectie & Modeweekshow

Danny Reinke – als kind was hij al gek op tekenen en na zijn kunstopleiding ontdekte hij voor zichzelf de wereld van de mode. Zijn carrière begon in Hannover, waar hij les kreeg als modeontwerper en dameskleermaker. Hij bezocht ook de Krakauer Scholen voor Kunst en Modeontwerp tijdens een semester in het buitenland. Aan deFahModa Academie waar hij destijds afstudeerde, werkt hij nu als docent voor vormgeving en technisch tekenen . De jonge ontwerper brak door met haute couture en het materiaal waar veel modeliefhebbers voor terugdeinzen – tule. Het materiaal is vandaag de dag nog steeds te zien in zijn collecties. Hij won ook de eerste prijs, de Golden Charlie. Hij richtte zijn label in Berlijn op in 2014 met Julien Reich.

Designer collectie: Danny Reinke

Social Media zegt dat zijn collecties gebaseerd zijn op spannende concepten. De outfits zijn niet alleen high fashion, comfort en functionaliteit spelen ook een grote rol. Als geschoold kleermaker is zijn vak natuurlijk in beeld en toont hij iedereen zijn mode met duidelijke structuren en ontwerpen. Zijn nerd uiterlijk is ongewoon. Spikante materialen, zoals scheerwol of geruite motieven of stoffen als zijde en brokaat – vermengd met felle kleuren en snitten, maken de looks uniek. Juryleden vinden zijn werk ook uitstekend en professioneel. Met veel energie en humor creëert hij een perfectie die iedereen bevalt.

Danny Reinke: Ontwerpershow Berlijn – Modeweek

Danny Reinke presenteert zijn collectie ook dit jaar weer op de Berlin Fashion Week. Naast beroemdheden als Stefanie Giesinger, Franziska Knuppe en anderen, is hij het hoogtepunt op woensdagavond.

Danny Reinke Mercedes-Benz Fashion Week in Berlijn, hier vind je alle belangrijke recaps en catwalk video’s met de laatste trends:

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV