Influencer AnaJohnson: leven, huisdieren, carrière & doelen

AnaJohnson – Een atletische blonde schoonheid die is begonnen als onderwijzeres en kinderonderwijs heeft gestudeerd. Tijdens haar studie nam ze deel aan een vloggerserie op tv en bouwde ze haar aanwezigheid op sociale media uit. Ze plaatst regelmatig video’s, foto’s en tekstartikelen op haar online kanalen over beauty, lifestyle, mode en reizen voor jou. Als je wilt weten wat Ana bezighoudt in haar privéleven, welke huisdieren ze heeft gehad en waar haar nieuwe boek over gaat, dan is dit artikel echt iets voor jou!

25 Feiten over AnaJohnson

Ana heeft een absoluut favoriet merk voor schoonheidsproducten, een fabel voor een heel specifiek dier en houdt van vegetarische hamburgers. Ontdek wat haar favoriete merk is, voor welk dier haar hart sneller gaat kloppen en bij welk restaurant je zeker moet gaan eten als je van vegetarische hamburgers houdt in haar video 25 feiten.

Van opvoeder tot social media ster

Ana’s verjaardag is op 04 juni en haar sterrenbeeld is Kreeft. Ze is geboren in Duitsland en haar geboortedatum is 04.06.1993. Ana is ongeveer 1,72 m lang, waar ze als vrouw heel blij mee mag zijn, want het Duitse gemiddelde voor vrouwen is 1,65 m. Ana is opgeleid als kleuterleidster en heeft een aantal jaren met kinderen gewerkt.

In mei 2017, met op dat moment slechts 5000 Instagram volgers, werd ze als Youtube nieuwkomer gerekruteerd om mee te doen aan de RTL II You productie “Daily Cologne”. Het doel was een vlogserie, netwerken en samenwerking tussen de Youtubers. In de serie filmden de deelnemers hun dagelijks leven. Ana studeerde tegelijkertijd met het filmen kinderonderwijs en rondde haar studie met succes af. Naast Ana deden ook Jimi Blue Ochsenknecht, Carmen Mercedes en haar man Tim Johnson (toen nog Tim Black) mee. Ze gaf haar baan als lerares op ten gunste van haar influencer carrière om meer video’s voor haar fans te kunnen produceren. Samen met haar man Tim Johnson brengt ze regelmatig de podcast The Johnsons uit op Spotify en Itunes. Ze eet al meer dan 7 jaar uitsluitend vegetarisch.

 • Verjaardag: 04 juni
 • Geboortedatum: 04.06.1993
 • Sterrenbeeld: Kanker
 • Afmetingen: ca. 1,65 m
 • Opleiding: opvoeder in opleiding
 • Studies: Kinderopvoeding
 • Instagram: Anajohnsen
 • Youtube: Anajohnsen

Getrouwd met invloedrijke Tim Johnson

Ana en Tim zijn getrouwd sinds juli 2018. Maar hoewel ze elkaar al sinds hun 16e kennen, verliep hun verhaal niet zo soepel als het achteraf lijkt. Terugkijkend beschrijft Ana hun eerste afspraakje als een worst-case scenario, maar zoals het gezegde luidt: “Je ontmoet elkaar altijd twee keer in het leven”. En dat is precies wat er gebeurde, toen de twee drie jaar later weer met elkaar gingen daten, was het duidelijk raak. Daarna duurde het slechts twee weken voordat Tim bij zijn minnares introk, die toen nog de achternaam Black gebruikte.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

AnaJohnson’s Huwelijksvideo

Pure emotie – Ana en haar vriend Tim hebben ja gezegd en zijn nu officieel man en vrouw. In deze video kun je zien hoe opgewonden ze waren voor het grote moment, wie er aanwezig was op hun grote dag, en hoe uitbundig ze ‘s avonds feest vierden.

Influencer Family: Burder Marius, Joyce Ilg & Co.

Ana’s familie is deels bekend van sociale media. Haar broer Marius is ingenieur en plaatst regelmatig foto’s op zijn Instagram-profiel. Hij is ook verschenen in een of twee van haar video’s op YouTube. Moeder Gina Johnson heeft ook een openbaar Instagram-profiel en deelt regelmatig foto’s uit haar privéleven, af en toe ook met dochter Ana en zoon Marius. Moeder Gina is ook getrouwd met Manni, die de vader is van Joyce Ilg, de bekende actrice en vlogger. Ana is dus de stiefzus van Joyce Ilg.

 • Moeder Gina Johnson
 • Broeder Marius Johnson
 • Stiefvader Manni
 • Stiefzuster Joyce Ilg

Beauty Queen: Make-up voor sterke vrouwen

Veel van haar volgers willen op de hoogte blijven van wat Ana uitprobeert en leert over schoonheid. Gelukkig publiceert ze altijd nuttige video’s voor u, legt ze uit wat belangrijk is in haar looks en hoe u ze kunt implementeren. Ze steekt veel moeite in het creëren van extravagante en toch natuurlijke make-up.

Ana werkt regelmatig samen met beautymerken, zet creatieve reclamecampagnes op en beveelt haar favoriete producten aan. Ze gebruikt graag natuurlijke producten omdat ze niet te veel chemicaliën op haar gezicht wil – heel verstandig, vinden wij. Telkens weer presenteert zij zich zonder make-up aan haar fans om te laten zien dat zelfs een schoonheidskoningin als zij niet perfect is en dat niet elke vrouw perfecte lippen hoeft te hebben om mooi te zijn.

https://www.instagram.com/p/BxUIHhSBGHg/

Past zonder uitrusting: Workout ideeën

De mooie blondine heeft een lichaam waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Ana traint ook al een paar jaar in de sportschool. In deze video krijg je instructies over hoe je haar workout thuis kunt doen zonder fitnessapparatuur. De nadruk van haar programma ligt op buikspieren, benen en billen en ze doet veel sets met veel herhalingen, wat typisch is voor een vrouwenworkout. Als u geïnspireerd of gemotiveerd wilt worden om dichter bij het perfecte vrouwelijke lichaam te komen, raden wij u aan haar workout te bekijken.

Online winkel, huisdieren & eigen boek – F&Q

Hier beantwoordt AnaJohnson de meest interessante vragen over zichzelf, haar persoon, haar huisdieren en nieuwe projecten.

Waar woont AnaJohnson?

Ana woont momenteel met haar man Tim Johnson in de Rijnlandse megastad Keulen. Ze werd geboren in Keulen en groeide op in de populaire wijk Ehrenfeld.

Was AnaJohnson te zien bij RTL II?

Ja, ze was van januari tot mei 2017 te zien in de vlogserie Daily Cologne met haar vriend Tim Johnson, toen nog Black. Aan de serie werkten ook haar toenmalige beste vriendin Carmen Mercedes en acteur Jimi Blue Ochsenknecht mee. Naast het filmen heeft ze een graad in kinderonderwijs behaald.

Is AnaJohnson een schrijfster van boeken?

Ana publiceerde haar eerste boek in 2019. Inspireer Jezelf, is een creatieve metgezel voor het dagelijks leven, waarin vele inspirerende Doe Het Zelf ideeën zijn opgeschreven en geïllustreerd met foto’s. Of u nu iets lekkers wilt koken of iets wilt knutselen, in dit boek vindt u altijd wel een geschikt idee.

Online winkel: Heeft Ana haar eigen producten?

Zij heeft een online winkel met een hele catalogus van filters voor uw foto’s. Of je je foto’s nu een kleurrijke alledaagse look wilt geven of een heldere voorinstelling nodig hebt voor een stilstaand beeld, Ana heeft aan alle situaties gedacht waarin je een vooraf gemaakt filter kunt gebruiken.

Wat deed AnaJohnson voor haar carrière als influencer?

Voor haar carrière als influencer volgde Ana een opleiding tot lerares en studeerde ze onderwijspedagogiek. Tijdens haar studie kreeg ze een rol in een bloggersserie met op dat moment slechts 5.000 volgers. Haar aantal volgers nam snel toe en de kans deed zich voor om haar online aanwezigheid uit te bouwen tot het punt waarop zij er nu haar brood mee kan verdienen.

Hoe doet Ana Johnson haar make-up ?

Bijna niemand ziet er van nature perfect uit. Influencer AnaJohnsen is ook niet flawless, al ziet de blonde schoonheid er vaak wel zo uit. Maar als ze ‘s morgens uit bed stapt, is ze niet zo perfect als je haar gewoonlijk ziet. Als je wilt zien wat Ana doet om zichzelf er natuurlijk uit te laten zien, dan is deze video voor jou.

Huisdieren en AnaJohnson. Wat valt er te weten?

Ana houdt van dieren, heeft al enige ervaring met verschillende huisdieren en zou in de toekomst graag weer dierenhuisgenoten hebben. Haar vroegere lijst van huisdieren is lang: zij heeft reeds bertagamen gehad – een Australische hagedissensoort, gerbils en vissen. In de toekomst zou ze zeker een hond willen, want viervoeters zijn nu haar absolute lievelingsdieren.