Curl Gurus: Dit zijn de Youtubers die je moet kennen!

Als ik niet weet wat ik moet doen, kijk ik meestal op YouTube. In Duitsland zijn er helaas niet zo veel “krullengoeroes”, maar ik heb een kleine selectie van mijn (internationale) favoriete Youtubers samengesteld. Vanuit Duitsland vind ik vooral Joanna’s Essentials leuk, ze geeft niet alleen geweldige tips voor haar en schoonheid, maar ook voor de ziel en gezondheid.

Jasmin Brown – Haar, Lifestyle, Mode & Schoonheid

Jasmin Brown laat op haar kanaal veel make-up en lifestyle tips zien, maar het populairst (en daarom ook in deze lijst) zijn haar tips en trucs voor krullend haar. Kijk maar eens.

Instagram: jasmeannnn

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Youtube: Jasmine Brown

Luhhsetty – Krullen, Schoonheid & Verhaaltjes

Luhhsetty geeft, net als alle anderen in deze lijst, tips voor krullend haar, plus leuke kruluitdagingen. Mega!

Instagram: luhhsetty

Youtube: luhhsetty

Sayria Jade – Krullen en streken

Ik bezoek ook vaak het kanaal van Sayria. Ze heeft super mooie en gezonde krullen, dus natuurlijk wil je weten hoe ze het doet. Kijk maar eens.

Instagram: sayriajade

Youtube: Sayria Jade

SunKissAlba – Krullen, Schoonheid en Gezondheid

SunKissAlba is al heel lang een van mijn favoriete youtubers. Op haar kanaal vind je super trucjes voor mooi krullend haar en haar stem is gewoon super rustgevend.

Instagram: sunkissalba

Youtube: SunKissAlba

Love Halssa – Beauty & Lifestyle

Love Halssa geeft beauty en lifestyle tips op haar kanaal. Vooral voor degenen met kortere krullen. Ik vind het geweldig.

Instagram: halssaa

Youtube: Hou van Halssa

Hannah Musette – Krullend Haar en Pruiken Tips

Op Hannah’s kanaal vind je tips voor afro krullen en pruiken. Elk krultype heeft andere verzorging nodig, dus voor degenen met een 4c haartype – ga naar Hannah’s kanaal.

Instagram: mussettee

Youtube: Hannah Musette

The Find Guru – Tips voor gekleurd en gekruld haar

Iedereen met krullen weet dat, je verft je haar zoals andere vriendinnen en dan zijn ze weg de mooie kurkentrekker krullen. De vind Guru geeft geweldige tips voor gekleurde krullen op haar kanaal.

Youtube: goldennn_xo

Instagram: De zoek goeroe

Joyjah – Krullende Schoonheid met de Sproeten

Joyjah is vooral bekend via Instagram, waarschijnlijk ook vanwege haar prachtige bruine krullen en omdat zo veel van haar volgers vroegen naar haar haarroutine, kun je de beauty nu ook volgen op Youtube. Goede beslissing Joyjah!

Instagram: joyjah

Youtube: Joyjah

Joanna’s Essentials – Afro Hair, Natuurlijke Cosmetica, Zondevoedsel

Op Johanna’s kanaal kun je geweldige tips vinden voor afro haar en vooral hoe je je eigen haarproducten kunt maken van natuurlijke producten. Ook goede tips voor lichaam, geest en ziel voedsel.

Instagram: joannakyu

Youtube: Joanna’s Essentials

Als je meer wilt weten over mijn zorg. Kijk eens naar mijn krullend haar routine.