Voel je als een Superster – De Stijlen van de Sterren en Sterretjes om te Kopiëren

Instagram, Facebook, Twitter – op al deze platforms is het mogelijk om de sterren en sterretjes te volgen. Je kunt elke stap van de high society volgen en observeren. Zo kom je er al vroeg achter welke modetrend het komende seizoen zal worden gedragen? Veel volgelingen willen de stijlen van de beroemdheden kopiëren. Waar u op moet letten, leest u in het volgende:

Welk rolmodel?

De belangrijkste beslissingsfactor is het rolmodel. Sterren en sterretjes zijn niet noodzakelijk modegoden. Integendeel, er zijn altijd gênante faux pas die in de categorie “slecht gekleed” terechtkomen. Daarom moet je eerst kijken hoe de modekennis van de ster in de afgelopen jaren is geweest. IT-meisjes als Paris Hilton, Kim Kardashian of Ariane Sommer effenen vaak het pad voor nieuwe catwalktrends. Als u zo’n stijl wilt evenaren, moet u ook letten op het tijdstip waarop hij wordt gedragen. Niet elke look is geschikt om elke dag te dragen.

Zoek een bekwame partner

Bovendien moet u de kleding kopen bij een bekwame partner. Zorg ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Alleen dan zal je look een echte blikvanger zijn. Krüger is daarvoor de juiste partner. Met meer dan 75 jaar ervaring kunt u vertrouwen op de specialist voor exclusieve merkmode. In deze tijd heeft de firma Krüger een trouwe, tevreden klantenkring opgebouwd. In een mum van tijd vindt u heren- en damesmode tegen lage prijzen die nog steeds overeenkomen met de beste merken. Style de outfits van de sterren met producten van trendy ontwerpers als BRAX, RABE, Bauer, BARONIA en G. WEBER. Voor de perfecte outdoor look gebruikt u bekende merken als Wellensteyn, J. Wolfskin, Schöffel Lodenfrey en Schneiders.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Details zijn de sleutel tot de perfecte look

Een perfecte look wordt echter niet alleen gekenmerkt door de basiscomponenten van een outfit. Naast broeken, schoenen, topjes en jasjes zijn ook accessoires nodig. Deze ronden de outfit af en maken er een prachtig geheel van. U vindt riemen in verschillende materialen, patronen en vormen. Voor de hals bevelen wij stijlvolle sjaals of omslagdoeken aan die uw decolleté charmant flatteren. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om accessoires te vinden die perfect passen bij de gestileerde look. Binnen de kortste keren wordt u aangezien voor een echte superster op de rode loper van Hollywood.

Ontvouw jezelf

Als je veel van de looks van de sterren hebt gestyled, is het nu jouw beurt. Ontwikkel zelf een look die geschikt is voor de start. Natuurlijk, je kunt je voorbeeld nemen aan vele rolmodellen. Zoek uit welke trend momenteel in de mode is. Door gelijksoortige artikelen te combineren, kunt u het modieuze pad van de sterren volgen en toch uw eigen ik vinden.