Verfrissende zomermake-up: Waterproof mascara & natuurlijke glans

De zomer komt er nu toch langzaam aan en zoals elk jaar rijst de vraag hoe je de perfecte zomermake-up voor jezelf kunt vinden. Make-up die niet uitloopt en die je er niet moe en zweterig uit laat zien. Drie make-up tutorials zullen je helpen de perfecte look te creëren. Misschien wil je in de zomer je ogen accentueren met oogschaduw, of misschien hou je juist van heel naturel. Hier zijn de tips en trucs die u kunnen helpen.

Perfect opgemaakt, zelfs bij zomerse temperaturen

Wie heeft dat niet meegemaakt? Je staat in de ondergrondse en voelt letterlijk de zweetdruppels op je voorhoofd, wachtend om over je hele gezicht te lopen. Of je fietst naar je werk en beseft dat het veel warmer is dan je dacht en dat je je de mascara ‘s morgens had kunnen besparen. De zomer heeft vele mooie kanten, maar als het op make-up aankomt, kan het vaak kritisch zijn. Dit is precies waar wij u willen laten zien welke mogelijkheden u hebt om ondanks de brandende hitte een mooie make-up tevoorschijn te toveren.

Fris de dag door met subtiele contouren

Bij warme temperaturen moet u zware make-up vermijden. Maar in plaats daarvan kunt u een vermoeid en bezweet gezicht met behulp van een paar tips omtoveren tot een fris gezicht. Te beginnen met een lichte dagcrème en een camouflagestift, heb je de basis al gelegd. U kunt natuurlijk zelf bepalen hoeveel nadruk u op uw ogen wilt leggen. Onze tip is om een waterproof mascara te gebruiken. Op die manier ben je beschermd tegen uitlopende mascara. Bekijk deze video en beslis voor jezelf welke stappen je wilt nemen in je zomermake-up.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Natuurlijke zomer make-up met veganistische producten

U wilt een snelle make-up creëren die geschikt is voor de zomer en tegelijkertijd wilt u er zeker van zijn dat de producten milieuvriendelijk en veganistisch zijn? Dan hebben we een video voor je. Het laat zien hoe je een eenvoudige en zeer natuurlijke make-up look kunt creëren met uitsluitend veganistische producten.

Een snelle look zonder make-up voor alledag

Geen tijd voor uitgebreide make-up, dan is er de hitte en heb je niet echt zin om make-up op te doen. Maar je wilt toch fris aan de dag beginnen. Hier is een make-up tutorial die je laat zien hoe je een no-make-up look kunt aanbrengen voor zeer zomerse temperaturen. Zo kunt u genieten van een mooie zonnige dag met een heel natuurlijke uitstraling.