Outfitinspiratie – Trueprodigy voor de perfecte zomerlook

Het is weer zo ver, de zon schijnt, de temperaturen zijn hoog, de lucht is warm en opnieuw rijst de vraag naar de perfecte outfit. Vooral als je ‘s avonds uit wilt gaan. Is het te warm voor een lange broek? Neem ik een jas mee of niet? Ook ik stel mezelf vaak deze vragen en om sommigen van jullie een beetje inspiratie te geven over wat perfect te combineren en te dragen op warme dagen en nachten, heb ik enkele outfits uit de nieuwe collectie van Trueprodigy voor jullie samengesteld.

Outfit #1 – frisse zomernacht

Deze outfit is perfect voor een gezellige avond op een frisse zomeravond. Of u nu in het park zit, een wandeling maakt of gewoon op het balkon de avond laat vervagen. De legging is lekker comfortabel en het leren jack houdt je warm genoeg om niet te bevriezen. De perfecte combinatie!

Outfit #2 – Werk / School in de Zomer

Deze outfit is een echte klassieker en perfect om elke dag te dragen. De legging heeft mooie accenten bij de knieën, waardoor hij er niet saai uitziet. Toch zijn ze nog steeds supercomfortabel en niet te warm. De top is eenvoudig casual en de korte armen maken hem perfect voor warme temperaturen. Samen vormen ze een geweldige basislook voor elke gelegenheid, die kan worden aangevuld met mooie accessoires.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Outfit #3 – Elegant en veelzijdig

Deze outfit is super veelzijdig maar toch heel eenvoudig. De broek is heel eenvoudig gehouden en kan dus perfect met alles gecombineerd worden. Ze hebben ook leuke details bij de knie en een knusse tailleband. Het topje is een basic met elegantie. Als het te koud wordt, doe je gewoon de jas erover en de look is perfect.

Outfit #4 – Strandlook

De laatste outfit is perfect voor een dagje aan het strand. Onder de casual en gezellige broek kunt u een bikini dragen en de top is niet alleen opvallend door de print, maar ook perfect voor warme dagen door de korte armen en de behaaglijke stof.

Ik hoop dat ik sommigen van jullie een beetje kon helpen en inspireren. De nieuwe Truepodigy-collectie zal vanaf het einde van de zomer online en in de winkels verkrijgbaar zijn. Velen van u hebben zich ongetwijfeld afgevraagd hoe een online shopshoot er eigenlijk uitziet, waar hij plaatsvindt en hoe hij in zijn werk gaat. Hoe leuk en spannend het kan zijn, zie je hier in de making-off video! Veel plezier en een fijne week!