Moooi Interior: luxueuze lampen, behang en tapijten uit Nederland

Moooi Interieur – Extravagant, Nederlands design zorgt voor het succes van het premium label. Functionaliteit en fantasie zijn verenigd in de meubels van het designcollectief. Moooi is het Nederlandse woord voor ‘mooi’. Maar men kan zonder twijfel zeggen dat het meubilair van het merk meer is dan dat alleen. Namelijk, verfijnd, meesterlijk vakmanschap en echte blikvangers. Leer hier het interieurmerk beter kennen. Ben je geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur? Dan vindt u hier nog meer inspiratie, tips en trends: Inrichtingsstijlen XXL.

Lampen van Moooi: Hoogtepunten met lampen en armaturen

Ik zeg disco, jij zegt feest! Moooi biedt creatieve verlichtingsoplossingen die soms slim opgaan in het behang of zelfs functioneren als hun eigen sculptuur. Het doel hier is verlichting te vinden die is aangepast aan uw behoeften. Soms is dat nodig om je eigen kleine feestje te houden om een beetje in een goede stemming te komen. In de video hieronder kunt u zien hoe dit eruit kan zien.

Tip! Alle luxemerken voor de perfecte inrichting van A-Z vindt u in ons omvangrijke XXL-artikel Inrichtingsmerken

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Random Light II: Eenvoudige, ronde lampenkap

Random Light II is een van de populairste lampen van het merk. De reden hiervoor is waarschijnlijk de tijdloosheid van het ontwerp. De ronde lampenkap omsluit de lamp, maar de netstructuur laat toe dat het licht de kamer blijft verlichten. Het licht gedimd creëert een aangename ambiance.

Meshmatics: Lamp met elegant staal voor het plafond

Staal kan soms log lijken, bijna overweldigend, en is daarom niet altijd ideaal voor lampen, vooral omdat het ondoorzichtige materiaal veel van de helderheid van een gloeilamp wegneemt. Dit probleem doet zich niet voor bij de Meshmathics kroonluchter. De ontwerper heeft een apparaat bedacht dat de fijne staaldraad spant tot een net dat bijna doorzichtig is en bijzonder mooie, geometrische schaduwen op de muur werpt, die op zichzelf al een klein kunstwerk vormen.

Collectie: Perch Light, Staande lampen en lamp accenten

Vogelvrij – Dit of iets dergelijks is hoe u zich moet voelen met de verlichting uit de Perch-collectie. De constructies van papier en messing zorgen niet alleen voor een zacht licht, maar vormen ook een kleine sculptuur voor al wie in zijn dagelijks leven een beetje meer vrijheid wil brengen. Delen van de collectie zijn:

  • Baars Lichtboom
  • Perch Lichttafel
  • Baars Licht Vloer
  • Perch Light Wand
  • Baars Licht Tak

Moooi Carpets: ongebruikelijke tapijten met 3D-printing

Sinds 2015 heeft Moooi een revolutie ontketend in de tapijtmarkt met Moooi Carpets. Om een frisse wind op de markt te brengen, volgen de tapijten niet de traditionele ontwerproute, maar splitsen zij zich af van de massa door geen geweven patronen te hebben, maar in plaats daarvan driedimensionale patronen zoals realistisch slangenleer en planten. Allemaal gebaseerd op geweven stof.

Video: Print-on-demand tapijten met prints en patronen

Nooit eerder konden tapijten in zo’n hoge-resolutiekwaliteit worden bedrukt. De inkt van de printer dringt diep in de tapijtvezels door, waardoor unieke, individuele ontwerpen ontstaan die bijna te mooi zijn om gewoon op de vloer te leggen. Ze zijn ook bijzonder geschikt als wanddecoratie. U kunt hier een kijkje nemen:

Moooi behang: zeer bijzondere wandbekleding

Nu we het toch over wanddecoratie hebben, kunnen we natuurlijk niet voorbijgaan aan Moooi’s gamma van verschillende wandbekledingen. Moooi’s wandbekleding is geen gewoon behang. Ze combineren jute, hout en andere materialen die ongebruikelijk zijn voor behangpapier om een bewonderenswaardige sfeer te creëren.

Wanddecoratie Tie-tami: Japans door de dag

De Tie-tami wanddecoratie is geïnspireerd op Japanse tatami matten. De wandoplossing is verkrijgbaar in 3 kleuren, die geïnspireerd zijn op het Aziatische land tijdens de dag. Zonsopgang tot zonsondergang worden weerspiegeld in de prachtige kleurencombinaties.

Behangcollectie: Op volle zee en in de grote stad

Bijna niets verandert een kamer meer dan een nieuwe muurkleur of behang. Muren kunnen een kamer groter of kleiner, koel of uitnodigend maken. Bij het kiezen van een geschikt model is het daarom bijzonder belangrijk op een aantal zaken te letten en ook de kamer die u wilt herinrichten van naderbij te bekijken. Zodra u een ruwe visie heeft, biedt Moooi de volgende modellen om de omgeving een nieuw gezicht te geven:

  • Baardluipaard
  • Aristo Quagga
  • Rendez-vous Tokyo
  • Kalligrafie Vogel en nog veel meer.

Banken: Gezellige zitmeubelen en banken van Moooi

Een sofa voor comfortabele avonden is ook te vinden bij Moooi. In leer of stof met comfortabele kussens waar u gewoon in weg kunt zakken en u laten gaan. Dus of u nu met vrienden wilt gaan zitten of gewoon een goed boek wilt lezen, de modellen staan voor alles open.

Sofa So Good

Verschillen komen samen in een sofa waar je alleen maar van kunt dromen. Rechte randen en gewelfde bekleding vormen samen een eenvoudig, elegant meubelstuk dat individueel kan worden samengesteld en in elke woonkamer past zonder compromissen te hoeven sluiten.

Bart Sofa

In de Bart Sofa combineert Moooi moderniteit met antiek om een uniek meubelstuk te creëren dat u voor een kort moment doet denken aan de goede oude tijd, om vervolgens door het moderne vakmanschap meteen weer terug de toekomst in te worden geslingerd.

Amami Sofa en Poef

Als u op zoek bent naar een beetje meer extravagantie in uw omgeving, dan zult u dat zeker vinden met de Amami sofa. Hij is niet alleen bekleed met fluweel, maar heeft ook franjes die ervoor zorgen dat stof dat zich onder sofa’s verzamelt, niet door de buitenwereld kan worden waargenomen. Het zijn juist deze franjes die de bank zo bijzonder maken en ertoe hebben bijgedragen dat hij een absolute bestseller is geworden, omdat ze niet alleen ongewoon zijn, maar er ook uiterst elegant uitzien.

De perfecte aanvulling op de Amami sofa zijn de Amami poefs. Kleine krukjes verkrijgbaar in 3 maten die de badkamerinrichting verfraaien en de mogelijkheid bieden om een beetje te spelen met het design.

Kamergeuren van Moooi: Onzichtbare decoratie

Wist u dat veel hotelketens, luxe accommodaties, maar ook beroemdheden speciale kamergeuren laten maken om aan hun behoeften en voorkeuren te voldoen? U hoeft niet zo ver te gaan om een geur te vinden die u bevalt, want Moooi heeft verschillende geuren in de aanbieding die helpen om uw leefomgeving te individualiseren.

Flabellum Fern: parfum voor de huiskamer

Moooi parfumeurs hebben zich voor hun geurcreaties laten inspireren door uitgestorven planten. Een daarvan is de flabellumvaren, die oorspronkelijk in Zuid-Afrikaanse bossen werd aangetroffen. Zij hebben getracht de onbekende geur ervan nieuw leven in te blazen met behulp van tropische vruchten en houtsoorten, zodat de plant die ooit op het Afrikaanse continent leefde, in uw rijk kan worden binnengebracht.

Calli Papayan: Exotische geuren in de badkamer en slaapkamer

De tweede kamergeur van het merk probeert het beste van verschillende geuren te combineren. Aan de ene kant vinden pittige, citrusachtige yuzu en kruidige roze peper, maar ook groene en oriëntaalse geuren hun weg naar het product. Het resultaat is een ervaring die boterzacht begint en zich dan langzaam ontwikkelt tot een zacht fruitige wolk.

Video: Moooi’s meubelshow bewijst veelzijdigheid

Het merk demonstreert deze kwaliteiten perfect op zijn tentoonstellingen. Het merk denkt niet alleen na over hoe de meubelen eruit moeten zien, maar beheerst ook de enscenering ervan perfect. Het resultaat is een ambiance die het midden houdt tussen een meubelzaak, een museum en een theater.

Sociale media: Moooi op Instagram en Co.

Natuurlijk houden de meubelontwerpers hun nieuwste creaties niet alleen voor zichzelf, maar delen ze die ook graag buiten de meubelbeurzen. Op verschillende sites vindt u creatieve beelden en video’s waarin de meubelen perfect tot hun recht komen, en wij hebben ook iets heel speciaals voor u klaargezet.

Instagram: Gloed, leer en liefde

De meubelproductie is te vinden op Instagram onder @moooi, waar nieuwe collecties worden getoond, speciale ontwerpen worden uitgelicht en ook een kijkje achter de schermen wordt gegund. Daar gebeurt heel wat, want er zijn verschillende stappen van het idee tot het afgewerkte meubelstuk. Er worden onder andere prototypes gemaakt, een 3D-model gemaakt en elke gril wordt geperfectioneerd. Het is dus zeker de moeite waard om de rekening te bekijken!

Pinterest: Interieur inspiratie van het premium label

Pinterest is voorbestemd om mensen te helpen bij het inrichten van hun kamer, flat of het hele huis door een enorme selectie van inspiraties aan te bieden om het nieuwe of oude huis gezelliger te maken en een vleugje luxe toe te voegen, tenminste als u Moooi meubilair gebruikt.