Fitness, eten, reizen – Een beetje inzicht in het leven van Patrick Krüger

Patrick Krüger schrijft in zijn blog over zijn grote passies fitness, lekker eten en reizen. Een andere van zijn passies is fotografie. In zijn blog weet hij deze 4 hobby’s goed te combineren en overtuigt daarmee niet alleen zijn volgers maar ook ons!

Slap en onvolmaakt – Het belang van training in Patrick’s leven

FIV: Voor ik de andere vragen stel, eerst een vraag die me super interesseert! Je bent ongelooflijk sportief en actief. Wat doe je op dagen dat je jezelf niet kunt motiveren om te gaan sporten? Wat is uw recept voor gebrek aan motivatie? Hoe motiveer je jezelf?

Hé, natuurlijk zijn er dagen dat ik niet 100% gemotiveerd ben om actief te zijn, maar de workout is al een soort dagelijks doel, zonder de workout voel ik me uiterst zwak en onvolledig. Op die dagen is mijn grootste motivatie goede en harde muziek! Als ik mijn koptelefoon opzet, heb ik meteen 30% meer energie. Je kunt mijn afspeellijst vinden op Spotify onder #DestinationAbs, misschien vinden sommigen van jullie motivatie voor je workout.

FIV: Patrick, hoe ben je op het idee gekomen om een fitness, food & travel blog te beginnen?

Sinds ik 14 was, hou ik van foto’s en video’s maken. Het begon allemaal met BMX video’s op YouTube. Later kocht ik een spiegelreflexcamera en sindsdien is fotografie, naast sport en reizen, mijn grootste hobby. Om de foto’s en herinneringen niet verloren te laten gaan, dacht ik eraan om mijn ervaringen en tips voor anderen op mijn website te publiceren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Was fitness al een probleem in uw jeugd? Wanneer ben je begonnen en hoe ben je erin verzeild geraakt ?

Om eerlijk te zijn, ik was niet dik, maar ik werd altijd als laatste gekozen in de gymles. Met fitnesstraining, wilde ik er eerst gewoon goed uitzien, zoals elke 16-jarige. De discipline erachter heeft me echter zozeer in beslag genomen en ik ben zo betrokken geraakt bij het dieet en de training dat ik me niet meer kan voorstellen zonder de sport te doen. Mijn doel is echter niet langer “alleen” er goed uit te zien, maar mijn fitness en gezonde levensstijl te behouden.

FIV: In de categorie voeding hebt u veel heerlijke en vooral gezonde recepten die bij sommigen zeker het water in de mond zullen doen lopen. Kunt u mij uw favoriete gerecht vertellen?

Mijn favoriete recept is zeker het proteïne-ijs, zelfs in de winter kan ik niet zonder! Probeer het zelf en vertel me of je verslaafd bent!

FIV: Hoe ziet je typische ontbijt, lunch en avondeten eruit?

Ik eet geen ontbijt, ik ben een lunch persoon! Dus ‘s morgens neem ik een koffie, een shake en fruit!
Tussen de middag eet ik meestal kip met rijst en groenten, wat standaard is voor bodybuilders, maar ik vind het heerlijk! s Avonds na de training neem ik altijd 500 g magere kwark met bessen!

FIV: Lissabon, Portugal, Amsterdam, je reist veel. Vertel ons, als sportman en blogger, welke 5 dingen niet mogen ontbreken in je tas tijdens een reis?

  • Mijn camera. Ik kan me niet voorstellen zonder weg te gaan.
  • Sportschoenen: Er kan altijd worden gesport! Als er geen fitnessruimte in het hotel is, ga ik meestal een rondje hardlopen van 5-10 km!
  • Mijn iPhone: op Instagram kijk ik waar de hipste restaurants, cafés en fotospots zijn in verschillende steden. Ik zoek altijd inspiratie op Instagram!
  • Mijn reisboek: De eerste gedachten, kleine souvenirs, rekeningen, afspraken of gewoon grappige foto’s gaan allemaal in mijn reisboek, het is min of meer mijn persoonlijke blog en ik schrijf er altijd alles in op zoals in een dagboek!
  • Kauwgom: Een pakje gaat voor mij maar een paar uur mee.

Bachelor, Master en verken de wereld aan de kant

FIV: Wat is voor jou een perfecte dag?

Voor mij is een perfecte dag elke dag waarop ik ‘s avonds ontspannen naar bed kan gaan en een stap in de richting van mijn doelen heb gezet.

FIV: Als succesvol blogger heb je de kans om veel interessante mensen te ontmoeten. Van welke persoon was je bijzonder onder de indruk en waarom?

Er zijn veel bloggers die heel sympathiek zijn, maar ik heb nog geen grote beroemdheid ontmoet van wie ik helemaal onder de indruk was. We zijn allemaal mensen en er zijn mensen door wie ik me graag laat inspireren.

FIV: Wat denk je dat je grootste succes was?

Mijn grootste succes tot nu toe is dat ik zo ver ben gekomen met mijn studie en binnenkort mijn laatste semester afmaak.

FIV: Wat zijn uw plannen en doelstellingen voor uw professionele toekomst?

Mijn plannen en doelen liggen nog open, ik zou graag een Master aan mijn Bachelor toevoegen en daarnaast zoveel mogelijk van de wereld zien.

Patrick verkiest pizza boven zoetigheid

FIV: Heb je een rolmodel? Ook specifiek in de fitnessbusiness?

Ieder mens is anders, er zijn veel inspirerende persoonlijkheden, ik probeer me altijd te laten inspireren door verschillende mensen maar blijf trouw aan mezelf en probeer niemand te kopiëren. Mijn motto: Wees jezelf!

FIV: Snack je ook af en toe en sla je de training gewoon over?

Natuurlijk hou ik van snacken, maar in plaats van zoetigheid heb ik liever een pizza! Er is niets lekkerder dan een goede Italiaanse pizza met serano, ruccola en mozzarella! Er zijn dagen dat je een training moet overslaan, maar dat gebeurt meestal alleen als ik echt geen tijd heb om te trainen.

Wij danken u voor het geweldige interview.

Je kunt meer over Patrick te weten komen op zijn blog of op Instagram.