Youtubers zoals Sarah’s Days bieden kijkers tips, inspiratie en motivatie op het gebied van sport en gezonde voeding.

Sarah is een sportieve en mooie Youtuber uit Australië. Meer dan 380.000 mensen hebben zich op haar geabonneerd. Ze richt zich vooral op fitness, voeding en gezondheid. Op haar kanaal toont ze haar workouts, receptideeën en reportages over haar levensstijl. Ze geeft ook belangrijke tips, vindt oplossingen voor problemen en maakt tutorials. Ze laat bijvoorbeeld zien hoe je fastfood gezonder kunt maken of welke eenvoudige veranderingen je in je dagelijks leven kunt aanbrengen om af te vallen of gewoon om gezond te blijven. Ze heeft ook tips voor een mooie huid. Haar YouTube-kanaal bestaat al sinds 2013, waardoor ze ook haar eigen ebook heeft kunnen uitgeven. Haar ebook gaat over een 8-weekse uitdaging die je fitter en gezonder maakt en zo je leven op een positieve manier verandert.

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je Youtube studio. Wie zijn de populairste Duitse Youtubers? Onze Top 100 Youtuber!

Youtubers zoals Sarah’s Day motiveren hun kijkers om te bewegen en gezond te eten.

Tess Begg heeft vooral veel veganistische receptideeën

Tess Begg inspireert haar kijkers met geweldige receptideeën. Het bijzondere is dat alles veganistisch is. Ze geeft ook tips voor het leven als veganist en test veganistische producten. Daarnaast post ze haar workouts om te volgen en spannende vlogs.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Sunnys Secret neemt haar kijkers regelmatig mee naar wedstrijden

Sunny is een Duitse fitness youtuber. Haar kanaal gaat helemaal over gezond eten, fitness en spieropbouw. Ze deelt recepten, info en haar eigen ervaringen met de kijkers, want Sunny is regelmatig op pad om wedstrijden te rijden. Kijkers kunnen haar leven op de voet volgen via vele gepubliceerde vlogs.

Maddie Lymburner uploadt veganistische recepten, workouts en vlogs van over de hele wereld

Maddie’s video’s komen vanuit haar huis in Canada en over de hele wereld omdat ze al 7 maanden op een grote reis is. In vlogs neemt ze haar kijkers mee op deze reis. Ze uploadt ook regelmatig wat ik eet in een dag video’s, recepten en workouts. Maddie is veganist, dus natuurlijk zijn al haar recepten veganistisch.

BodyKiss geeft u alles wat u moet weten over fitness en voeding.

Anne houdt zich bezig met fitness voor meisjes en vrouwen die graag gezonder en fitter willen worden. Anne biedt alles wat je nodig hebt op haar kanaal: Gezonde voeding, verschillende workouts, gewichtsverlies tips, opwarm liedjes, gezonde snacks, fitness fouten en en en. Anne behandelt ook het serieuze onderwerp anorexia, waar ze zelf mee geworsteld heeft.

Wat is Sarah’s echte naam?

Sarah heet in het echte leven ook Sarah Stevenson.

Hoe lang woont ze al samen met haar vriend?

De twee gingen in mei 2017 samenwonen.

Wat is de naam van haar vriend?

Haar vriend heet Kurt Tilse en hij is fotograaf.

Heeft Sarah broers of zussen?

Sarah heeft een kleine zus en een grote zus.

Waar woonde ze in haar jeugd?

Ze is geboren en getogen in Sydney.

Wanneer zijn Sarah’s videodagen en hoe laat?

Ze heeft geen vaste videodagen, maar ze post haar video’s regelmatig.

Hoe oud is ze en wanneer is haar verjaardag?

Sarah is 24 jaar oud en is geboren op 30 augustus 1992.