Première in Keulen – 20 jaar Alarm voor Cobra 11, het nieuwe seizoen

Alarm voor Cobra 11 – We zijn te gast bij de première. Het succesverhaal Alarm voor Cobra 11 gaat door. Om de 20e verjaardag van de grote RTL-actieserie te vieren, werd vanavond in het Keulse Cinedom het nieuwe seizoen gepresenteerd. Een receptie met geselecteerde producenten, mediamensen en medewerkers van de RTL-groep. Ze kwamen allemaal samen om de eerste nieuwe aflevering van Alarm voor Cobra 11 in de grote zaal te bekijken.

Rode loper voor de première van het nieuwe seizoen – politie, blauwe lichten en vlammenwerpers

Het was al spectaculair voor de bioscoop. Van veraf zag je alleen een heleboel knipperende blauwe lichten. Verschillende politiewagens staan geparkeerd voor de grote bioscoop in het Mediapark. Het lijkt wel of er hier een bank beroofd wordt. Gelukkig wilde niemand een bank beroven, elke politieauto was een van de originele filmrekwisieten uit de tv-actieserie. Vlammenwerpers staan naast de politieauto’s. Bij elke vuurstoot lijkt het alsof er een explosie plaatsvindt achter de politieauto’s. Dit alleen al maakt de entree van de filmpremière tot een spektakel.

Langs de bewakers kwamen we nu in de grote hal van de bioscoop van Keulen. De grote zaal biedt plaats aan meer dan 500 mensen. Op grote schermen van twintig meter kunnen we dan ons hart ophalen aan perfect filmgenot. Alle groten en acteurs van de serie waren al bijeen in de bioscoop. Alles met popcorn – precies zoals het hoort in een bioscoop. Zo hoort het te zijn voor een goede tv-avond, zelfs als het in de bioscoop is.

3, 2, 1 hier gaan we. Het nieuwe seizoen van Alarm voor Cobra 11 op RTL vanaf 07.04.

Wij danken u nogmaals hartelijk voor de uitnodiging en kijken uit naar het nieuwe seizoen van Alarm voor Cobra 11. Te zien op RTL, vanaf 7 april, in heel Duitsland.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

alarm-fuer-cobra-11-staffel-20-jahre-kino-premiere-tv-serie-koeln-rtl-vip-event-eingangalarm-fuer-cobra-11-staffel-20-jahre-kino-premiere-tv-serie-koeln-rtl-vip-event-roter-teppichalarm-fuer-cobra-11-staffel-20-jahre-kino-premiere-tv-serie-koeln-rtl-vip-event-roter-teppich-schauspieler alarm-fuer-cobra-11-staffel-20-jahre-kino-premiere-tv-serie-koeln-rtl-vip-event-hauptdarstelleralarm-fuer-cobra-11-staffel-20-jahre-kino-premiere-tv-serie-koeln-rtl-vip-event-publikum

Natuurlijk zal het nieuwe seizoen weer naar talrijke landen over de hele wereld worden uitgevoerd. Alarm voor Cobra 11 is al lange tijd een wereldwijde bestseller, dus we kijken uit naar het 21e jaar samen met de nieuwe acteurs.