Netflix & Co vs. televisie

Publiek – wet televisie? De meeste mensen hebben hun interesse in TV in het algemeen verloren. Geselecteerde programma’s op vaste tijden? – Nee, dank je. Het is zo ver gegaan dat veel jongeren geen TV meer hebben. Nieuws, documentaires, series, films – nu op elk moment online, via een breed scala aan kanalen. Dat is waar jongeren tegenwoordig op vertrouwen. Wat in het begin illegaal was, is nu legaal en beschikbaar voor zeer goedkope abonnementen. Verschillende portalen zoals Maxdome – Netflix – Amazon Prime en nu ook Youtube streamen zeer goede series met meerdere seizoenen, geselecteerde documentaires en goede films.

Netflix #1

Een Amerikaans bedrijf blaast alle TV en online portalen voor series en films op. In juni 2018 heeft Netflix wereldwijd meer dan 130 miljoen abonnees. Als alternatief voor de bestaande videotheken hebben Marc Randolph en Reed Hastings in 1997 Netflix opgericht met 30 werknemers. De eerste 12 jaar was Netflix alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Daarna volgden Canada, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied – uiteindelijk Europa en sinds 2016 wereldwijd. In-house productie – Netflix kondigde in 2016 in-house producties aan die zo goed werden ontvangen dat je nominaties en prijzen kreeg bij onder meer de Emmy’s, de Golden Globes en de SAG Awards. Netflix presenteert elke maand de nieuwste series en films in een video. Vanavond kun je beter thuisblijven en naar series “zoeken”!

Amazon Prime #2

Amazon is de grootste online detailhandelaar ter wereld. Zodra je Amazon Prime reserveert of 69 euro per jaar betaalt, heb je de mogelijkheid om muziek, series en films te streamen op een extra platform. Amazon biedt zijn klanten ook boeken en tijdschriften aan. Een bonte mix voor mensen die vaak onderweg zijn en zich in hun vrije tijd vermaken met muziek, films en boeken! Ook voor sportliefhebbers zijn er veel manieren om voetbal, handbal, voetbal, enz. op de zenders te bekijken. Hier is een kleine samenvatting voor u!

De winter is hier. Het is de tijd van gezelligheid en dus ook van filmavondjes thuis op de bank. Waar kijk je tegenwoordig naar? En welke online portalen zijn beter? Hier is een korte video voor u!

Maxdome #3

Een ander online streamingportaal is Maxdome. Meer dan 50.000 films, series, documentaires en kinderprogramma’s met origineel geluid en verschillende HD-edities. Maxdome is ook bekend voor TV-producties en in-house producties van de ProSiebenSat.1 Group. Dus er is genoeg om naar te kijken! Hier is een video voor u met een korte samenvatting!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Tips bij het abonneren op een dergelijke mediatheek

  • Plezier voor iedereen: vooral gezinnen moeten ervoor zorgen dat er voor elk karakter wat wils is, zodat iedereen kan kijken naar de genres die hij of zij wil zien
  • Geschikte apparaten: of het nu om een laptop, mobiele telefoon of notebook gaat, als u onderweg bent, hebt u een goed streamingportaal nodig en moet u zich van tevoren goed informeren of deze portalen apps en dergelijke aanbieden.
  • Vergoedingen & kosten: Natuurlijk zijn er prijsverschillen, u moet van tevoren uitzoeken wat bij de prijs is inbegrepen en wat niet, zodat u misschien geld kunt besparen
  • Films & series onderweg: sommige streamingportals bieden downloads aan voor bepaalde series en films, zodat u uw datavolume niet gebruikt