Make-up tips, relatie en koken – Influencer Sanny Kaur geïnterviewd door FIV

Sanny, een jonge Indiase vrouw met een interessant verhaal en een veelbelovende toekomst. Ze is een business studente en succesvol influencer. Sanny’s kanaal gaat vooral over beauty, vooral Bollywood-geïnspireerde looks, haar levensstijl en sinds kort ook over koken. Wil je authentieke tips over bovengenoemde onderwerpen, inspirerende ingevingen en een authentiek inkijkje in het leven van een ambitieuze jonge vrouw, dan ben je bij Sanny aan het juiste adres.

Sanny Kaur: Sociale media

Sanny Kaur op Instagram

Sanny Kaur op Youtube

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Sanny Kaur Website/Blog

Interview: Indiase schoonheidskoningin Sanny Kaur

FIV: Je eerste video was een Justin Bieber concert look 6 jaar geleden, weet je nog ? Hoe was het toen je je eerste video’s maakte en ze indiende bij
Youtube? Hoe hebben vrienden, familie en klasgenoten gereageerd ?

Sanny: In het begin heb ik niemand verteld dat ik YouTube video’s maakte. Ik wilde niet dat iemand het wist. Dus maakte ik mijn video’s altijd als mijn familie niet thuis was. Ik haalde stiekem de videocamera uit de kast, legde hem op een stapel boeken en maakte mijn video’s. Dan stopte ik de camera snel weer weg – het was echt grappig op het einde. Mijn vrienden van toen keken zelf nauwelijks naar YouTube, maar ze vonden het wel cool. Mijn ouders wisten er op een bepaald moment ook van en stonden volledig aan mijn kant en steunden me in alles. Het probleem lag meer bij mijn klasgenoten. Tijdens mijn A-levels, werd ik al een beetje groter op YouTube. Toen begonnen ze mijn video’s te draaien tijdens de les, gewoon om me te ergeren. Of campagnes waar ik campagne voor voerde werden als WhatsApp-status genomen, maar op een denigrerende manier. Dus het was zeker walgelijk. Maar ik liet me daardoor niet tegenhouden. Ik had een goed steunsysteem met mijn beste vrienden en zij hebben me veel geholpen.

Sanny Kaur: Tips voor een gezonde relatie

FIV: Onze lezers zijn vaak jonger – kun je ons als getrouwde blogger tips geven over hoe je een gezonde en mooie relatie kunt hebben?

Een relatie hebben is niet altijd makkelijk. Je moet compromissen sluiten, maar ook in staat zijn je wensen te uiten en uit te leggen. Communicatie is echt het allerbelangrijkste. Je moet openlijk met je partner over alles kunnen praten. Dit schept een diep vertrouwen. Respect is ook een zeer belangrijke factor. Respect zou een zeer belangrijke factor in een relatie moeten zijn. Als je zelf te ver bent gegaan, moet je de moed hebben je te verontschuldigen voor je gedrag. Loyaliteit speelt ook een grote rol. Liefde en ik zouden alles laten vallen voor elkaar. Dat is super belangrijk en het komt met de tijd. Elke relatie wordt sterker elk jaar en door elke hindernis. Het belangrijkste is dat je elkaar niet opgeeft.

Make-up zoals de Bollywood sterren

FIV: Aangezien u zeer bekend bent op beautygebied, willen wij graag weten wat uw top 3 make-up tips zijn!

Sanny: Mijn top 3 make-up tips – oh god, het zijn er zo veel! Dus de 1e make-up tip: Witte kajal op je waterlijn laat je ogen groter lijken en je ziet er gewoon wakkerder uit. De 2e make-up tip past hier heel goed bij en dat is kleurcorrectie. Met een oranje concealer kunt u uw donkere kringen neutraliseren en ze dus veel beter bedekken dan zonder kleurcorrectie. De 3e make-up tip: Met zeep kun je je wenkbrauwen in model brengen en ze blijven de hele dag mooi. Vraag je je af hoe het werkt? Je neemt gewoon een wenkbrauwborstel en gaat over de zeep. Dan borstel je je wenkbrauwen en voilà ze hebben de perfecte hold voor de hele dag.

FIV: Als het een weekend is zonder Instagram, Youtube etc. – hoe schakel je dan uit en wat doe je graag in je vrije tijd?

Sanny: Mijn favoriete bezigheid is buiten in de natuur zijn. Ik hou van lange wandelingen met mijn hond. En daarna chillen we thuis, eten en kijken films.

Influencer Sanny: kooktutorials van een influencer

FIV: Je hebt onlangs je eerste kookles op YouTube gezet. Is koken je passie? En welke specialiteiten kookt u het best?

Koken is gewoon zo’n geweldige balans. Ik hou ervan om verschillende recepten uit te proberen, nieuwe dingen te leren. Natuurlijk, ik kan het beste Indiaas koken. Mijn boterkip wordt hier thuis zo gevierd en het traditionele gerecht “Malai Kofta” is ook een van mijn beste recepten.

FIV: U bent Indiër en draagt op sommige foto’s en video’s de traditionele klederdracht – wat betekent India voor u en wat is de beste manier om de Indiase cultuur te ontdekken?

Sanny: Ik hou van de Indische cultuur. Ik hou van de kleuren, de kleren en de muziek. Aangezien we meerdere keren per jaar naar India vliegen, is India eigenlijk mijn tweede thuis. De Indiase cultuur kan het best worden ontdekt in New Delhi, maar ook in plaatsen als Jaipur of de Gouden Tempel in Amritsar. Er zijn zulke mooie, adembenemende plaatsen in India. Je moet ze één keer zien. Ik probeer ook de Indiase cultuur te integreren op mijn YouTube-kanaal door Bollywood looks te creëren of henna tutorials te tonen.

Reizen & Dromen van een Influencer

FIV: Wat is je mooiste reis tot nu toe geweest en waar zou je nog eens heen willen?

Sanny: Mijn mooiste reis tot nu toe was vorig jaar op de Bahamas. Ik hou van de zee en het was echt mooi. Ik wil echt nog eens naar New York, ik ben er 5 jaar geleden een keer geweest en het is zo’n gave en inspirerende stad. Je moet er zeker ook heen gaan.

FIV: Je bent een succesvolle influencer, getrouwd en een business student, heb je nog onvervulde dromen? Zo ja, welke droom zou u nog willen verwezenlijken?

Sanny: Ik heb zeker nog dromen die ik wil verwezenlijken. Ik heb bijvoorbeeld altijd al mijn eigen product willen lanceren, maar daar ben ik nog steeds mee bezig. Buiten dat, wil ik gewoon dat mijn familie en ik gezond en gelukkig blijven.

Sanny Kaur op Instagram

Sanny Kaur op Youtube

Sanny Kaur Website/Blog