Louboutin: De schoen met de rode zool

Toen was het de glitterschoen van Assepoester, nu is het de schoen met de rode zool. Louboutins. Volgens de statistieken is “schoenen met rode zolen” een van de meest gezochte termen op Google. Maar waarom zijn de zwarte lak hoge hakken met de rode zool zo populair? Wat er achter de hype van de rode zool schuilt en welke goedkopere alternatieven er zijn, kunt u vandaag exclusief in ons FIV Magazine te weten komen.

LOUBOUTIN – De schoen met de rode zool

Eigenlijk was het alleen de nagellak van een Christian Louboutin assistente die zijn hele leven veranderde. Op een dag kreeg hij een prototype van een hoge hak, maar hij vond het een beetje saai. Toen hij de nagellak van zijn assistente zag, kwam hij op het idee en gebruikte de nagellak om de zool van de schoen rood te lakken. En zo werd een meesterwerk gecreëerd. Een schoen van de absolute extra klasse. Vandaag wordt de schoen gedragen door de beroemdste gezichten ter wereld. De schoenen stralen een bijzondere eigenwaarde uit voor vrouwen en maken elke vrouw zelfverzekerder, want rood staat voor de kleur van liefde, passie en vuur. Bovendien is de schoen een geheim flirtsignaal, want welke man gaat er niet voor de sexy schoen met de rode zool. Louboutin staat voor luxueuze elegantie.

https://www.instagram.com/p/BvqtzMdFnwg/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Louboutin biedt een breed scala aan schoenen en co.

Louboutin is een luxemerk dat niet veel kost, maar wel een breed scala aan prachtige, glamoureuze schoenen biedt. In feite worden niet alleen hoge hakken aangeboden, maar ook andere mooie schoenen. Louboutin schoenen zien er nooit saai uit, want ze zijn versierd met steentjes of klinknagels, met maffe prints of vallen op door hun rode zolen.

https://www.instagram.com/p/BwWh-6qnUvr/

https://www.instagram.com/p/BwOw5-OHOH9/

Naast schoenen, biedt Louboutin ook handtassen aan. Natuurlijk, ook deze zijn meestal verkrijgbaar in een ongewoon uiterlijk. Er zijn grote zakken en ook kleine. Ook de kleurrijke borduursels of kleine details maken van de Louboutin handtassen een absolute blikvanger.

https://www.instagram.com/p/BvqXl3EgQ4l/

Alternatieven voor weinig geld

Op dit moment, kun je een Louboutin krijgen voor 500 euro per paar. De meeste mensen geven niet zoveel uit aan schoenen. Nu kunt u nagaan welke alternatieven er zijn en waar u die kunt krijgen. Bij Chic me kun je de zwarte lakpumps met rode zolen voor slechts 46 euro krijgen en ze zien er bijna net zo uit als het unieke origineel.
Voor wie niet zoveel van patent houdt, zijn er ook leuke alternatieven op andere platforms. Deze hebben een mat materiaal en toch maakt de rode zool de schoen tot iets heel bijzonders. Je kunt ze daar al voor 35 euro kopen. U kunt ook af en toe een kijkje nemen bij Zalando of ASOS. De online winkels vertegenwoordigen een groot aantal verschillende merken en u zult er zeker af en toe iets vinden.