Het celebrity huwelijk van het jaar: Heidi Klum & Tom Kaulitz

Eindelijk is de tijd gekomen voor modelmoeder Heidi Klum om “ja” te zeggen. Tom Kaulitz heeft het aangedurfd de allervragen te stellen – wil je met me trouwen? Binnenkort zullen de Toko Hotel-ster en het supermodel de volgende, grote stap in hun relatie zetten. FIV heeft alles op een rijtje gezet over huwelijksplanning en andere feiten die voor u van brandend belang zijn.

Droomhuwelijk in Keulen

We konden het zelf nauwelijks geloven, na 8 maanden relatie, volgt nu de bruiloft? Natuurlijk, iedereen vraagt zich af of dat niet een beetje te snel is? Maar als je naar Tom en Heidi kijkt, kun je alleen maar blij voor ze zijn. Ze laten het al maanden zien op elke Instagram post. Nu komt de grote miljoenhuwelijk in de mooie stad Keulen. Keulen ligt dicht bij Heidi’s thuisstad Bergisch Gladbach. Op het menu staan traditionele Duitse gerechten zoals braadworst, schnitzel en hoe kan het ook anders een behoorlijke hoeveelheid bier. Dit is hoe een Duitse bruiloft gevierd moet worden.

https://www.instagram.com/p/BryKmD9B1G4/

De verloving van Heidi en Tom

Gewoon weer een avond op Instagram, dachten we. Een nieuwe post van modelmoeder Heidi heeft voor veel verbazing gezorgd. Op de foto poseert Heidi met haar Tom, terwijl ze haar gloednieuwe verlovingsring voor de camera houdt met de woorden “I said yes <3”. Blikseminslag of was het te verwachten? Wie de flirt van het koppel de voorbije maanden heeft gevolgd, is waarschijnlijk minder verbaasd, aangezien ze nooit een gelegenheid voorbij laten gaan om hun genegenheid naar elkaar uit te drukken in de vorm van posts en dergelijke. Bij nader inzien komt een verloving minder als een verrassing. Na slechts een uur had de post al meer dan 6.000 reacties, en de volgende ochtend zelfs meer dan een half miljoen felicitaties!

https://www.instagram.com/p/BsXyWGMHsw5/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

De gastenlijst van de bruiloft van het jaar

Het huwelijk van internationaal topmodel Heidi Klum en muzikant Tom Kaulitz zal naar verwachting een celebrity-gastenlijst hebben. Er is nog niet veel bekend, maar uitgelekt is dat onder anderen de Amerikaanse zangeres Gwen Stefani en Mel B op de gastenlijst staan. Als goede vrienden van Heidi, was dit natuurlijk te verwachten. Tot verrassing van velen zal ook ex-man Seal, met wie ze nog steeds goed bevriend is, op de bruiloft aanwezig zijn.

https://www.instagram.com/p/BsfqLVEgQNg/

Heidi en Tom – Hoe ze elkaar ontmoetten

Heidi en Tom hadden elkaar ontmoet op Michael Michalski’s verjaardagsfeestje. Aangezien de twee goede vriendinnen zijn, was Heidi er natuurlijk ook. Michael is ook bevriend met Tom en Bill Kaulitz. Toen de twee elkaar daar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht, volgens Heidi en Tom. Na de verjaardag volgden “geheime” ontmoetingen en konden we alleen maar speculeren, steeds vaker werden ze samen gezien, maar niets was officieel totdat ze het eind maart officieel maakten – Heidi Klum en Tom Kaulitz zijn een stel. Ze verschenen voor het eerst samen op het filmfestival van Cannes in Frankrijk, wat nogal wat opschudding veroorzaakte. Heidi is op dat moment immers 44 en Tom “slechts” 28, maar dat lijkt voor geen van beiden een probleem te zijn. Waarom zou het – het enige dat telt is dat ze gelukkig zijn, en dat zijn ze.

Bill Kaulitz over de relatie van tweelingbroer Tom

Bill en Tom zijn een tweeling en hebben als tieners al veel succes gehad met hun band Tokio Hotel. Met zo’n hechte band is er natuurlijk kans op ruzie, vooral wanneer de tweelingbroer trouwt met een vrouw die 16 jaar ouder is. Niet zo met Bill en Tom Kaulitz. Na een lange periode van speculaties over Bills houding ten opzichte van de relatie en het huwelijk van het droompaar, is er nu een duidelijke verklaring afgelegd op Instagram. Bill plaatst een foto van de twee tortelduifjes op zijn Instagram-kanaal met de woorden “tortelduifjes ♥♥” en bevestigt meerdere keren dat hij onbeschrijfelijk blij voor ze is. Natuurlijk blijft zo’n mooi gebaar niet zonder reactie – kort daarna promoot Heidi de muziek van tweeling Bill op haar kanaal door een clip uit zijn nieuwe videoclip te posten en een paar kus- en hartjes-emoji’s als titels toe te voegen. Dus de grote familieruzie is waarschijnlijk afgewend en de bruiloft kan met volle steun verder gepland worden.

https://www.instagram.com/p/BnMWPKPBchJ/

Heidi’s vorige relaties

Dit is niet de eerste bruiloft voor modelmoeder Heidi. Heidi’s eerste huwelijk was op 24-jarige leeftijd, toen zij trouwde met de sterrenkapper uit Australië, Ric Pipino, die toen 56 jaar was. In die tijd stond zij nog aan de vooravond van een internationale doorbraak, maar helaas duurde haar prille liefde slechts 4 jaar, waarna zij van hem scheidde. In februari 2014 ontmoette ze de zanger Seal, met wie een jaar later haar tweede huwelijk volgde. Hun huwelijk duurde 7 jaar, maar tot ieders verrassing scheidden ze in 2012. Als ongetrouwde vrouw leeft ze nog steeds gelukkig. Keer op keer heeft ze bevestigd dat ze het geloof in het huwelijk en de ware liefde nooit heeft verloren, dan in 2018 ontmoet ze Tom Kaulitz en eindelijk is onze Heidi weer verliefd. Nu volgt de bruiloft ook al in 2019. FIV is enthousiast en duimt natuurlijk voor een gelukkige en lange relatie tussen Heidi en Tom.