Fashion Week Parijs: Chanel, Louis Vuitton en Karl Lagerfeld’s laatste show?

Zoals elk seizoen komen de grootste modeontwerpers in Parijs bijeen om hun nieuwe collecties voor de lopende seizoenen (lente/zomer 2019) voor te stellen. Hoewel de herfst voor de deur staat, wordt de volgende zomer- en voorjaarscollectie hier al gepresenteerd. Een van de grootste shows was opnieuw Karl Lagerfeld, een van de grootste ontwerpers die er op deze planeet zijn en die nu 85 jaar oud is – ongelofelijk, nietwaar? Voor de eerste keer droeg hij geen zonnebril tijdens de legendarische Chanel show! Voor het eerst in 30 jaar konden mensen hem in de ogen kijken. Waarom liet Karl mensen hem voor het eerst in de ogen kijken? Was zijn laatste show? Al deze onderwerpen en meer zijn terug te vinden in de huidige Fashion Week.

Onderwerpen van de week: Paris Fashion Week + Top Designers

De Elle van deze week gaat onder andere over de nieuwe Louis Vuitton collectie en de show die vorige week in Parijs plaatsvond. In het midden van Europa’s grootste metropool. Als het op mode aankomt, kan niemand om Parijs heen. Aan de Seine vond de presentatie van de Louis Vuitton-collectie plaats. Natuurlijk waren talrijke beroemdheden, stergasten van over de hele wereld uitgenodigd. En hoewel de Chanel show van Karl Lagerfeld, dit jaar een hele strand ambiance, met high-profile gasten, maar ook de Baywatch koningin, Pamela Anderson, die persoonlijk was uitgenodigd door de ster ontwerper. Voor meer over Paris Fashion Week, bekijk nu de headlines van deze week. Veel plezier met het lezen ervan.

Chanel Show Parijs – Karl Lagerfeld’s laatste show?

Voordat we aan de headlines van de week uit de belangrijkste modebladen toekomen, heb ik de hoogtepunten van Paris Fashion Week Spring / Summer 2019 voor jullie! Hier kunt u rechtstreeks naar de actuele koppen van de tijdschriften gaan: Fashion News.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Modeshows lente/zomer 2019 #PFW

Hier zijn de belangrijkste shows van Paris Fashion Week:

Louis Vuitton – Lente / Zomer Collectie

Dior – Exclusieve modeshow

Off-White – De nieuwkomer

Mode Week! Al het modenieuws in een oogopslag

De belangrijkste krantenkoppen van vandaag:

Elle presenteert Louis Vuitton Show

Deze week in Elle: “Hoe je krullen de hele dag mooi blijven” en “Deze vier drankjes maken je huid in een handomdraai mooi”. Meer nieuws van deze week:

FIV Magazine over sterontwerper Valentino

De blog van FIV Magazine bericht over “Pimkie x Cathie Hummels – Viering 30 jaar mode!” en “Marcel Ostertag: Lente / Zomer modeshow in New York”. Meer nieuws van de blog:

Harper’s Bazaar over de Chanel Show @Paris Fashion Week

Daarentegen bericht Harper’s Bazaar deze week over “Miu Miu toont de schoonheid van persoonlijkheid in Parijs” en “Een dag aan zee met Chanel tijdens de Parijse modeweek”. Meer krantenkoppen van de week:

OK Magazine: Hoe VIP’s vieren op de Oktoberwiesn

De Wiesn begint weer! Miljoenen fans van over de hele wereld komen naar München. Maar niet alleen toeristen uit de hele wereld bezoeken het grootste volksfeest van Duitsland, maar ook onze Duitse beroemdheden rond Cathy Hummels, Shermine Shahrivar, en vele anderen. De blog van OK Magazine kijkt naar “Hoe uitbundig de celebs feestvieren op de Wiesn” en “Hun kinderzieltjes worden vernietigd”. Meer nieuws van de blog:

Fashion Insider toont huidige Dirndl trends

Nieuw van Fashion Insider deze week is onder andere “Kate Hudson Baby No.3 is hier!” en “Dirndl Trends voor Oktoberfest en Biergarten” . Meer social media nieuws:

L’Officiel viert Internationale Vrouwendag met Desigual

De L’Officiel blog van deze week gaat over “Hoe Desigual Internationale Vrouwendag viert” en “De nieuwe lentecampagne van Calvin Klein draait om familie”. Updates en nieuws van de blog:

Flair Magazine toont jas- en manteltrends voor de herfst

Nieuwe artikelen en berichten van Flair Magazine deze week zijn onder meer “Bohemian Rhapsody: de look naar de film” en “De jas- en jassentrends voor herfst/winter 2018” . Meer krantenkoppen van de week:

Vriendin met de grote schoenentrends voor de herfst

Deze week heeft Freundin interessante onderwerpen als “De 9 grote schoenentrends voor de winter” en “Crossbodytas: de mooiste tassen onder de 50 euro” in de blog. De berichten en meer tips zijn hier te vinden:

Grazia: Goedkope onderdelen die er duur uitzien

Nieuwe koppen deze week komen ook van Grazia zoals “Deze betaalbare stukken van Vero Moda zien er echt duur uit” evenals “Grijze jassen zijn DE must-have voor de herfst” . Meer krantenkoppen: