De Philips Steam&Go – Adventskalenderwedstrijd

De draagbare stoomstomer van Philips is de praktische stijltang voor uw kleding. De Steam&Go is een draagbare stoomborstel die vooral geschikt is voor last-minute kreukcorrecties of moeilijk te strijken kleding. Ideaal voor onderweg, want de stomer is erg handig en kan zonder strijkijzer gebruikt worden. De stoomoven warmt in enkele seconden op en doodt alle bacteriën. De prijsvraag vind je aan het eind van het artikel!

Julia’s top 3 aanbevelingen voor de Philips Steamer:

  1. Jurken en blouses kunnen onderweg (in het hotel) perfect gestreken worden, rechtstreeks van de kleerhanger. Er is geen gevaar dat er extra vouwen in worden gestreken. Bijzonder geschikt voor delicate en lichte materialen zoals zijde, viscose en polyester.
  2. Lange jurken en trouwjurken in het bijzonder zijn lastig en tijdrovend om te strijken. Stomen is hier ook geschikt voor zonder het risico iets te verbranden of het “plat” te strijken.
  3. De steamer is geweldig voor het opfrissen van gedragen maar niet vuile kleren! Dit beschermt niet alleen de vezels, maar ook het milieu. Elke wasbeurt is zwaar voor de kleding en vergt grote hoeveelheden water en energie.

FIV-Gewinnspiel-Philips

Win 1 van de 2 handige Philips-stoomgeneratoren voor onderweg!

Doe mee aan de FIV wedstrijd. Win een van de twee exclusieve Philips-stoomstrijkijzers waarmee u uw kleren in een handomdraai strijkt!

Wintertijd betekent reistijd. In samenwerking met Philips geeft Fashion Interview twee praktische steamers voor thuis en onderweg weg. Met de praktische, draagbare stoomstomer van Philips kunt u uw kleding gemakkelijk uit uw koffer strijken. Een innovatie die modeontwerpster Julia Starp ook graag toepast bij modeshows. Naast de wedstrijd vindt u hieronder Julia’s drie stoomtips voor een optimaal resultaat.

Doe nu mee en win een stoomboot

Het perfecte reiscadeau! Win een handige Steam & Go voor als je onderweg bent. Hier is hoe: LIKE + DELEN om 1x STEAM & GO te winnen of LIKE + MARKERING een vriend (met @) die je deze Kerst cadeau wilt doen! De winnaars worden op de hoogte gebracht op Facebook op maandag 28/12/2015 om 20u.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Het perfecte reiscadeau ♡ dank u aan Philips Steam & Go! > WIN op www.fashion-interview.com/philips Winnings…

Geplaatst door Fashion-Interview.com op donderdag, 17 december 2015

Voorwaarden voor deelname aan de loterij

Personen die een “Like” (“Vind ik leuk”) geven aan het bericht (hierboven vermeld) op Facebook en zich vervolgens registreren voor de nieuwsbrief met hun volledige e-mailadres, komen in aanmerking voor deelname. Medewerkers van Fashion-Interview.com of CXMXO UG (haftungsbeschränkt) zijn uitgesloten van deelname. Elke deelnemer kan slechts één keer deelnemen. Onder alle deelnemers worden twee Philips-stoomovens verloot. Contante betaling, omwisseling of overdracht van de prijzen aan derden is niet mogelijk. De rechtsgang is uitgesloten. De prijs zal worden meegedeeld per e-mail of via een direct bericht op het desbetreffende sociale netwerk. De aanspraak op de prijs vervalt indien de winnaar niet kan worden bepaald of geen contact opneemt met de organisator binnen twee dagen na kennisgeving van de prijs. De organisator heeft het recht om deelnemers onmiddellijk en om gegronde redenen van de wedstrijd uit te sluiten. De organisator is niet aansprakelijk voor materiële gebreken of rechtsgebreken aan de prijs en wordt uiterlijk bij de overhandiging van de prijs van alle verplichtingen ontheven. De persoonsgegevens van de deelnemers zullen alleen worden verzameld, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming. Sluitingsdatum is 28.12.2015 / Afdruk