Top 10 van de meest bekende Duitse Youtubers !!! – Wie heeft de meeste fans?

Youtubers zijn een dubbeltje in een dozijn. Intussen hebben de meest succesvolle onder hen van hun hobby hun beroep gemaakt en verdienen ze hun geld met YouTube-video’s, en niet zo’n beetje ook. Maar wie heeft de meeste fans en volgers in Duitsland, en wie is ook populair op andere social media platforms zoals Instagram en dergelijke? Wij hebben een lijst van de top 10 Duitse Youtubers voor u samengesteld en uitgezocht wie met zijn video’s het populairst is geworden.

#1 Freekickerz – Voetbal en de wereld van de sport

Elke week zijn er compilaties van goede schoten op doel, reddingen van de keeper of de jongens laten hun volgelingen voetbal trucjes zien. Na maanden van werk is het kanaal nu veruit het grootste Duitse YouTube-kanaal en dat zal voorlopig zo blijven.

Wie heeft de beste pecisie? Video nu op YouTube ⚽ #teamfk #freekickerz

Een bericht gedeeld door freekickerz (@teamfk) op

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

#2 Gronkh – Video Games en de wereld van Nerds

De nerd, die lange tijd de eerste plaats bekleedde onder de Duitse Youtubers, biedt zijn fans wekelijkse lifestreams van allerlei online games. Van Minecraft tot Cloud Clash of het Huis van de Mummies, je vindt er alles wat je nerdhart begeert.

Schoonheidspaleis #3 Bibi’s – Schoonheid ontmoet komedie

De jonge vrouw is de meest succesvolle Youtuber in Duitsland en werd beroemd door haar beautytips. Na verloop van tijd werden deze “make-upvideo’s” aangevuld met komedievideo’s waarin ze allerlei sketches doet met haar vriend Julienco, die 3.034.000 abonnees heeft. Ze heeft nu haar eigen merk, een liedje en heeft in de loop der tijd een klein imperium opgebouwd.

mijn ? op jou

Een bericht gedeeld door ! Bibi (@bibisbeautypalace) op

#4 In een notendop – moeilijke vragen eenvoudig beantwoord

Hoewel het kanaal zelden video’s uitbrengt, zijn de vragen, zowel eenvoudige als ingewikkelde in het Engels, gemakkelijk te begrijpen en worden ze netjes beantwoord. De nieuwkomers hebben in zeer korte tijd een verbazingwekkend groot bereik opgebouwd.

#5 Julien Bam- Komedie, dans en zang

Met een mix van hoogwaardige dans- en zangparades en comedy- en VLOG-video’s overtuigt de webvideoster, die uit Singapore komt en in Aken opgroeide, zijn kijkers.

Merch 2017! Wat denk jij? LINK in mijn Insta-Bio

Een bericht gedeeld door Julien Bam (@julienbam) op

#6 Ape Crime Reloaded – 3 jongens met een gevoel voor humor

Samen met Chengloew introduceerde het jonge team uit Keulen het format “2G1B” (2 Guys 1 Bet), waarbij ze weddenschappen van kijkers krijgen en moeten raden of ze het zullen halen. De verliezer wordt bedreigd met een nare straf, wat voor de nodige lachsalvo’s zorgt.

#7 Dagi Bee – make-up tips en leuke uitdagingen

Op haar kanaal presenteert de geboren Düsseldorfse make-up tips en interessante uitdagingen. De jonge YouTuber is ook bekend op andere social media kanalen. Zij zorgt ook voor haar “kleine bijtjes” (gemeenschap) op Twitter met hopen emoticons en bekentenissen van liefde.

?

Een bericht gedeeld door Dagi Bee (@dagibee) op

#8 Simon Dessue – komedie, levensstijl en een stukje gekte

Zijn inhoud is hilarisch, zijn fans volledig aan boord zoals je kunt zien aan zijn succes. Met bijna drie miljoen abonnees, heeft hij zeker gedanst, gebaad en geschreeuwd zijn weg naar de lijst.

#9 YTITTY- komedie, komedie, komedie

YTITTY is dood. Eind 2015 hebben de drie voormalige collega’s Phil, TC en Oguz een video geüpload met de titel “#finally” en afscheid genomen van de kijkers. Met hun abonnees zullen zij echter nog wel enige tijd op de lijst kunnen blijven staan.

Wicked! Meow Challenge door DiggesDing @peshdd

Een bericht gedeeld door Y-Titty (@ytitty) op

#10 Shirin David – Schoonheid, Lifestyle & Komedie

De mooie blondine is niet meer zo actief op YouTube als een jaar geleden, maar ze trekt nu de aandacht als lid van de DSDS-jury en op tv. Ondanks haar relatief lage aantal volgers is zij toch een van de bekendste Youtubers in Duitsland.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daddy David (@shirindavid)