Jungle Kamp 2019: Ik ben een ster. Haal me hier binnen uit! Kandidaten & Nieuws

Dschungelcamp 2019 – De eerste aflevering begint en ook dit jaar ontmoeten veel beroemdheden elkaar in de Australische jungle! Van de ene dag op de andere zullen velen in de schijnwerpers staan die we al lang niet meer hebben gezien. Zon, palmbomen en een beetje viezigheid: perfect voor de koude winterdagen! Dit jaar gaat het echter niet alleen om eer en succes voor de VIP’s en kandidaten, maar ook om €100.000 in contanten! Zoals elk jaar wordt het Dschungelcamp gepresenteerd door het sympathieke presentatorenduo Sonja Zietlow en Daniel Hartwich. Dit jaar hebben zich bijzondere kandidaten gemeld, zoals Bastian Yotta, zelfverklaard miljonair, levensgenieter en krachtpatser. Maar ook ex Germany’s Next Topmodel Gisele Oppermann. Wie had dat gedacht? Al in het eerste uur huilt ze. Wauw, welkom in het jungle kamp 2019!

Overview hide

Wie wordt de winnaar in 2019? Episode 1

Alle belangrijke links:

Sandra Kiriasis – Olympisch bobslee kampioen – jungle koningin?

Al in de eerste jungle test liet Sandra Kiriasis door een zeer koel en strategisch overwicht zien dat zij zeker de potentie heeft om veel jungle tests te winnen. Maar ze heeft niet alleen de sportieve ambitie, ze is ook gewoon aardig – altijd een pluspunt om de winnaar van het jungle kamp te worden. Zij is een winnares, zij is immers meervoudig wereldkampioene en ook olympisch kampioene, zij heeft het nodige in haar mars!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/BseMZuHDzUc/

Bastian Yotta – Selfmade miljonair uit Los Angeles

https://www.instagram.com/p/BsQWXkjDjht/

De zelfverklaarde selfmade miljonair Bastian Yotta, die onder meer bekend is of was vanwege zijn eigen show op ProSieben maar ook vanwege zijn scheiding van zijn ex-vrouw, is 3 kilo extra vet aangekomen om geen spieren te verliezen. Dankzij zijn afgetrainde lichaam en zijn ambitie – hij werkt ook als motivatiecoach – heeft hij een groot potentieel om veel examens te winnen en natuurlijk om de volle twee weken vol te houden.

Chris Töpperwien – Currywurst man, Yotta’s grootste rivaal en jungle koning?

Bekend van “Abenteuer Leben”, de Currywurst Koning is grote concurrentie, vooral voor Bastian Yotta! Waarom? Beiden waren al gestrest op Instagram in de aanloop. Wees nieuwsgierig!

https://www.instagram.com/p/BsSu5zZDVxK/

Sibylle Rauch – Het Erotisch Icoon

https://www.instagram.com/p/BsYVwiGjzXY/

Gisele Oppermann – Model

De meeste mensen kennen Gisele Oppermann nog van Germany’s Next Topmodel. Hier stond ze bekend om tranen, tranen, tranen. Voor de catwalk, na de catwalk. Al in de eerste jungle test…. tranen! Ze blijft tenminste trouw aan zichzelf.

https://www.instagram.com/p/BsYUwTJjIk8/

Evelyn Burdecki – Bachelor kandidaat

Evelyn is de nieuwe Verona Poth. Van show tot show vecht de blondine zich een weg naar voren, altijd spelend of een beetje naïef maar constant. In 2017 zat ze in 3 shows, in 2018 al in 5 shows, in 2019 start ze direct in het Dscungelkamp. Een uittreksel van Wikipedia:

 • 2014: Take Me Out (RTL)
 • 2017: De Bachelor (RTL)
 • 2017: Celebrity Big Brother (SAT.1)
 • 2017: taff: de kleurrijke wereld van Evelyn Burdecki (ProSieben)
 • 2018: Bachelor in Paradise (RTL)
 • 2018: Beat the Box (VOX; 4 afleveringen)
 • 2018: Fort Boyard (ZAT. 1)
 • 2018: Grill den Profi (VOX)
 • 2018: Genial daneben – Das Quiz (SAT.1; 2 afleveringen)
 • 2019: Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! (RTL)

https://www.instagram.com/p/BsfvvPKjuyU/

https://www.instagram.com/p/BsP6db5hhX_/

Domenico de Cicco – Evelyn’s ex en kandidaat Bachelorette

https://www.instagram.com/p/BsVz2IHj1B2/

Leila Lowfire – Sex expert

https://www.instagram.com/p/BsOkMASjmQs/

Peter Orloff – Popster & Producer

https://www.instagram.com/p/BsfwLPUDlDk/

Doreen Dietel – Actrice

https://www.instagram.com/p/BsYVIrqjqGw/

Felix van Deventer – GZSZ ster

https://www.instagram.com/p/BseMwWJDM9k/

Tommi Piper – Acteur & Stem van Alf

https://www.instagram.com/p/BsV94jsDp0A/

Begin van de eerste aflevering: Rechtstreeks naar de jungle test

21.15 uur op RTL, midden in de Australische jungle, verwelkomden de twee presentatoren een miljoenenpubliek voor de televisie. Zoals elk jaar zal het Dschungelcamp waarschijnlijk ook dit jaar weer een echt kijkcijfersucces worden. Dit jaar start het Dschungelcamp niet zoals gewoonlijk vanuit Hotel Versace, maar gaat het rechtstreeks naar de jungleproef!

Geen tijd voor introducties en verhalen uit het verleden: Team 1 moet recht omhoog 100 meter de lucht in. Beide groepen gaan dit jaar rechtstreeks de competitie in. Dus voor groep 1 was het op naar een wolkenkrabber. Een smalle stalen steiger, slechts 30 centimeter ruimte en tien meter boven de afgrond. De opdracht: de kandidaten moeten op het einde, op precies de juiste seconde, op de groene knop drukken.

Ex Germany’s Next Topmodel Gisele krijgt huilbui

Geen enkel probleem voor de meesten, behalve voor Duitslands Next Topmodel Gisele. Ze kreeg al de eerste huilbui, hoewel ze nog niet eens over de afgrond was – dat wil zeggen, nog niet eens op de catwalk. Wie had dat gedacht? Al in het eerste uur heeft Gisele haar eerste huilkramp. Terwijl alle anderen gewoon de 10 meter over de afgrond liepen, stond zij al met knikkende knieën aan het begin. Nog geen vijf seconden later vloeiden de eerste tranen en kwam de beroemde zin:

Ik ben een ster, haal me hier uit!

Test 1: Mislukt (wolkenkrabber) en test 2: Mislukt (maden eten). Overwinning en nederlaag: ook in 2019 staan we weer voor u klaar!

https://www.instagram.com/p/BsgtQFPBJq4/

Voor de tweede groep rond Domenico de Cicco, ex Bachelor en ex pornoster Sibylle Rauch was het tijd voor de jungle check. Kleed je om, neem geen verboden voorwerpen mee, op naar de eerste jungle test! Terwijl de eerste groep zich nog boven de daken van de stadsjungle mocht uitleven, moest groep 2 meteen aan de smerige taken beginnen! Vier grote emmers met kakkerlakken, maden en alles wat de jungle te bieden heeft. Terwijl in de vorige seizoenen de beroemdheden eerst werden voorgesteld, uitvoerig en meestal op een jacht met prosecco, ging het deze keer rechtstreeks de jungle in.

De opdracht: ballen vinden tussen maden en kakkerlakken

In de vier dozen zitten verschillende ballen waarmee de kandidaten doelwitten moeten raken om sterren te winnen. Natuurlijk mogen ze de bal niet met hun handen pakken, maar moeten ze het met hun mond doen! Super walgelijk! Niettemin, iedereen probeerde het! Uiteindelijk werden 2 sterren toegekend aan het tweede team. Daarna mochten de deelnemers van het junglekamp naar het basiskamp.

https://www.instagram.com/p/BsgtVv2B6Cv/

Bastian Yotta zorgt voor motivatie en het eerste gespreksonderwerp:

“Ik ben sterk! Ik ben gezond. Ik zit vol energie”

We gaan verder met Bastian Yotta’s motivatie training en de eerste roddels over hem voor het toilet. Vooral de stress tussen Yotta en Chris Töpperwien haalde de krantenkoppen in de aanloop naar de show – meer daarover zo dadelijk in de portretten. Maar de twee zijn niet de enigen, Evelyn Burdecki en Domenico de Cicco hebben ook heel wat te bespreken. Nadat de twee elkaar bij RTL hadden leren kennen, was het snel weer over. Waarom? Dominico had een vriendin en ze was 7 maanden zwanger! In het kamp werden de twee snel weer hecht:

Evelyn Burdecki en Domenico de Cicco flirten?!

Wat? Na 5 minuten staan ze al naast elkaar te creperen, te glimlachen, en een beetje te flirten. Dit na alle krantenkoppen van de laatste weken! En toch gingen de twee uit elkaar direct na hun gezamenlijke seizoen van “Bachelor in Paradise”.

https://www.instagram.com/p/BsiIJT8j7-S/

https://www.youtube.com/watch?v=c3biP3TJ2Oo

Wie gaat er naar de eerste grote jungle test?

Een buis en miljoenen kakkerlakken! Voor de eerste jungle test moet: Giselle!

Heb je de eerste show gemist? Stream de hele aflevering hier

Alle afleveringen zijn nu hier te vinden in de gids van 2019. Of u nu een show heeft gemist of nog eens wilt kijken, u kunt het altijd hier vinden, zelfs live, op The Jungle Camp 2019!

Hier kunt u de hele eerste aflevering online bekijken en streamen:

Giselle in de eerste jungle test – aflevering 2

Dag 2 in het jungle kamp! Ex Germanys Next Topmodel Giselle moet het opnemen tegen de eerste grote test van 2019. Leila zegt dat als Giselle niets meebrengt, ze geroosterd wordt! Duidelijke aankondiging om iets te bereiken. Giselle lijkt op een amazone, met een undercut.

Kanal Fatal – Spinnen, slangen en 12 sterren in de afvoer

Gisteren is Giselle twee keer uitgevallen. De eerste test is ook de eerste verschijning van Dr. Bob. Dr Bob is al sinds jaar 1 bij ons. Wist je dat? Dr Bob is geen echte dokter maar een getrainde paramedicus! Giselle heeft 12 minuten en, handig, een bikini eronder – ze trekt haar broek uit, allemaal voor de kijkcijfers! Maar: Giselle huilt niet! Ondanks padden, meelwormen en nog veel meer…. en dan: angst. Er zitten gaten in de afvoerpijp aan de linker- en rechterkant. Giselle moet in de gaten reiken en de sterren pakken. Ik zou je nu meer willen vertellen, maar Giselle wil het niet eens proberen! Pas op hole 5 durft ze, modderkrabben! Durft ze? Nee, er zit een kakkerlak bovenin. Heeft Giselle ooit naar jungle kamp gekeken? Nee, zegt ze! Waarop Sonja zegt: “Ben je hier alleen voor het geld?” Geen antwoord. 12 minuten pure verveling.

https://www.instagram.com/p/BsjMiuYlSPb/

Ze haalt tenminste hole nummer 8. Nog 3 minuten en ze durft tenminste in een plas water te duiken. Zonder dieren, zonder… Deze deur is vast speciaal gebouwd als plan B. Saai. Het eindresultaat: 5 van de 12 sterren. Giselle zegt ook: “Ik ben niet zo blij met mezelf”.

https://www.instagram.com/p/BsjNn2_BYN9/

Giselle is saai. – Daarom heb ik liever: Dr. Bob onder vier ogen!

Dus, beter terug naar het echte verhaal over Dr Bob! Giselle? Mislukkeling!

Daily Soap: Domenico en Evelyn

Natuurlijk, het zal weer spannend worden met Domenico. Zou hij iets anders gedaan hebben in zijn leven – vooral in verband met “Bachelor in Paradise” met Evelyn. Domenico zegt dat hij pas hoorde over de zwangerschap van zijn vriendin toen hij terugkwam. Hij zegt: “Sinds de kleine op de wereld is, is er veel veranderd” en verder “waardeer je andere dingen dan het oppervlakkige […] Ik ben aangekomen”. Herinner je je de flirtscène uit aflevering 1? Plotseling is Yotta terug en de currywurst man! Maar plotseling arriveert Chris – de currywurst man! In een goed humeur, met zonnebril en Yotta’s blik zegt meer dan duizend woorden!

Maar dan komt Giselle terug naar het kamp, we herinneren het ons: 5 van de 12 sterren. Wat doet ze? Ze huilt! Slijmerig uit het riool en met een onderkruipsel, huilt ze, zoals ze deed op dag één. Ze “voelt zich verlamd” en “super zwak”. Ze vraagt zich af waarom ze hier überhaupt is. Goede vraag Giselle! Zoals de presentator zei, “Heb je het jungle kamp niet eerder gezien?” Nee! Alles wat Giselle nog wil is water. Iedereen van het kamp wacht bij de waterpoel en als ze hen vertelt over haar 5 sterren: Applaus. Dat redt de dag voor nu.

Waarom is ze niet gelukkig? Misschien zien wij Giselle verkeerd, misschien ziet zij zichzelf verkeerd? Anderen zouden blij zijn geweest, zij haalt zichzelf naar beneden. Het is goed dat ze een team heeft om haar op te bouwen.

Volgende scène: Giselle moet aan de jungle telefoon. Ze kijkt er even in, ziet een mot. Brul!

Gegarandeerde zendtijd! We nemen nu een pauze met Giselle.

Tommi Piper wil niet meer! Alcoholverslaafde vrouw

Tommi Piper (acteur en stem van de hitserie “Alf”) is samen met zijn alcoholische vrouw en vertelt het rechtstreeks in aflevering 2 van het Dschnungelcamp. De twee zijn al 10 jaar getrouwd, maar Tommi Piper heeft er geen zin meer in. Giselle en Tommi worden vergezeld door Evelyn en het verhaal gaat verder met Domenico. “Het verhaal is echt grof, eigenlijk” – zegt Evelyn. Het is nog geen drie maanden sinds de breuk na “Bachelor of Paradise”. Rustig spreekt ze tot Giselle “soms komt het bij me op waarom je dit eigenlijk verdiend hebt”. Toen ze er gisteren over begon, heeft Domenico haar direct afgewezen. Dat lijkt nog steeds in Evelyn’s hoofd te zitten.

Voor sommigen, zoals Tommi Piper, komen de eerste verhalen al aan het licht. Elke beroemdheid heeft zijn verhaal op een rijtje. Zelfs Giselle zegt “je weet niet of er nog iets tussen hen is als je de blikken tussen hen ziet!” Momenteel ziet ze nog een verwonding bij Evelyn, anders zou ze er niet aan blijven denken.

Wie moet er naar de volgende jungle test?

Bij de tweede Dschnungel test was de race gelijk opgaand. De beslissing werd genomen tussen Giselle en Bastian Yotta. Morgen moet Giselle meedoen!

Vermaak gegarandeerd! Zo goed als het in lange tijd is geweest – Episode 3

Meteen in het begin: straffen! Waarom? Borden werden in de beek afgewassen, mijnheer Yotta deed het en suste snel: “Het doet er niet toe wie het deed!” Aha. Giselle huilt, omdat ze de tweede grote test moet maken. Bastian Yotta zorgt er meteen voor, met nieuwe mentale coaching. Daarnaast krijgt Thorsten Legat, ex-spelersprofiel en ex-kandidaat zijn eerste kleine moderatiekans. Als u hem vaker wilt zien, op RTL Plus is er elke avond een ander uur, direct na de junglekamp, met illustere gasten als Olivia Jones!

https://www.instagram.com/p/Bsge1Tdj3mM/

Dag 3 in het jungle kamp: Giselle faalt weer in de test

Giselle moet het schip der verschrikking betreden, wat natuurlijk ook duiken betekent. We hebben al geleerd wat krokodillen met Giselle doen in de 6e hole van de 2e test. Giselle lacht tenminste, zelfs met duikbril.

En zoals altijd: “Ik wil weer van m’n kleren af” – natuurlijk.

Oh nee… ah… net als gisteren, breken we hier af! 12 minuten van geschreeuw, tranen en wanhoop. Terug naar Yotta + Curry Man. Terwijl ik al naar de koffiemachine ging, springt Giselle ineens…. en weer terug. On-Off!

I’m a Star, Get Me Out of Here #3

Ruzie over de bedden: Chris Töpperwien tegen het hele team

Domenico, als de baas, wil een verstandige regel opleggen: Alles moet goed kunnen slapen en omdat er te weinig bedden zijn, moet er gerouleerd worden. Vooral voor de ouderen. Chris Töpperwien is het daar echter niet mee eens, want hij heeft een bed! Hij valt Domenico indirect verbaal aan en zegt dat er zeker stress zal zijn. Dan komt natuurlijk de heer Yotta binnen en Töpperwien antwoordt direct: “Ik weet precies wie u bent” – nu wordt het spannend! Het is goed dat Giselle weer zo snel klaar is met het examen. Dat klopt – er was nog iets – over een paar minuten komt Giselle terug van het examen met 0 sterren.

Giselle op het einde: 0 sterren en ze zal “uitgaan”

7.58 uur in Australië, Giselle komt terug in het kamp, met gelach en “O sterren”, onmiddellijk worden de uitdrukkingen van de celebs serieus. Vooral meneer Yotta vindt het niet grappig: “Stress”, “catastrofe”. Maar goed dat hij van te voren 3 kilo vet is aangekomen. Erger nog, hij zegt, “Ik begin mijn interesse in het coachen van haar te verliezen” – shock! Maar het wordt nog moeilijker als de kwestie van het bed weer ter sprake komt. Giselle kan het niet aan en “kan het zich niet voorstellen”, “examens zijn stress genoeg” voor haar. En: tranen!

“Ik wil toch snel gaan!”

“Ik ga toch uit”

Verandering van scène naar de waterpoel: Yotta belasteren. Chris Töpperwien en Giselle hebben het over “bedrog” en “beloftes”, “mensen kregen hun geld niet terug”. Chris Töpperwien heeft het over veel meer, maar daar willen we niet op ingaan. Hij denkt dat Yotta sneller de controle zou verloren hebben. Vooral zijn uiterlijk, zijn reacties: Voor hem is Bastian Yotta gevaarlijk. Maar ze hebben ook weinig sympathie voor Leila Lowfire, de seksexpert, en voor Doreen Dietel (actrice).

https://www.instagram.com/p/BslzYJ8Dzh5/

Morgen gaat het junglekamp verder – aflevering 4

Morgen gaat het verder in het jungle kamp!

Feiten over het nieuwe seizoen

Escalatie tussen Yotta en de Curry Koning? Kus tussen Evelyn en Domenico?

Hoe zit het met de agressie tussen Yotta en de Currywurst man? Yotta is relatief ontspannen over de situatie en redde zelfs Chris Töpperwien van de spin. De grote vraag is of het echt tot een “explosie” kan komen. Ze zullen zeker geen beste vrienden meer zijn. We hebben alle insiders voor je!

Waar is het junglekamp eigenlijk gefilmd?

Nep of niet? Studio, jungle of tropisch eiland? Waar is het junglekamp eigenlijk gefilmd? Veel vragen rond de show “Ich bin ein Star, holt mich hier raus”. In feite speelt de show zich af in een echt deel van een jungle. Elk seizoen komen verschillende tv-zenders aan de beurt, en in januari is Duitsland aan de beurt. Hier zijn alle feiten: Ja, daar is de jungle. Ja, daar is de waterval. Kijk zelf maar:

De weg naar het jungle kamp, gewoon via Google Maps gelopen:

 

Jungle Koning en Winnaar 2019

We kunnen nog niet zeggen wie de winnaar wordt van Dschungelcamp 2019! Maar hier hebben we alle voormalige winnaars van de laatste seizoenen voor u:

 1. Jungle King 2004: Costa Cordalis
 2. Jungle Queen 2004: Désirée Nick
  Toen was er een kleine pauze…
 3. Jungle King 2008: Ross Antony
 4. Jungle Queen 2009: Ingrid van Bergen
 5. Jungle King 2011: Peer Kusmagk
 6. Jungle Queen 2012: Brigitte Nielsen
 7. Jungle King 2013: Joey Heindle
 8. Koningin van de Jungle 2014: Melanie Müller
 9. Jungle Queen 2015: Maren Gilzer
 10. Jungle King 2016: Menderes Bagci
 11. Jungle King 2017: Marc Terenzi
 12. Jungle Queen 2018: Jenny Frankhauser