Hermès: mode uit Parijs – het luxe merk voor tassen, riemen en parfums

Hermès – Iedereen kent en houdt van Hermès, het Franse luxelabel bestaat al sinds de 19e eeuw en is sindsdien in familiebezit. Wie aan Hermès denkt, denkt aan luxe, de hoogste kwaliteitsproducten en de duurste tas ter wereld – de populaire Birkin-tas, de luxueuze accessoires zoals riemen, sjaals en nog veel meer. Hermés producten zijn een statussymbool. Modellen als Kendall Jenner of Gigi Hadid, of zelfs de jonge onderneemster Kylie Jenner worden voortdurend gespot met producten van Hermés. Eén ding is duidelijk: iedereen wil zich Hermés kunnen veroorloven, of het nu als investering is of gewoon om bij te blijven in de hoge kringen van de sterren en de rijken.

Luxueus en duur – Hermés tassen

Hermés tassen zijn een statussymbool. Het Franse adellijke merk Hermès geniet dan ook een absolute cultstatus in de modewereld. Sommige mensen krijgen de tas als investering, want er wordt gezegd dat investeren in een Hermès-tas zelfs meer waard is dan investeren in goud. Of het nu een investering is of gewoon om een outfit op te leuken, normale mensen kunnen dromen van de tassen, want de prijzen lopen op tot zes cijfers en zijn dus allesbehalve betaalbaar. Maar de hoge prijzen worden gerechtvaardigd door het adembenemend hoogwaardige materiaal en de optimale kenmerken. De tassen hebben een geschiedenis, een status. De prachtige tassen van het Franse luxelabel zijn al tientallen jaren te vinden in de garderobes van de elite en bekende gezichten.

De duurste tas ter wereld – De Birkin Bag

Wie kent het niet – de legendarische Birkin Bag. In de jaren ’80 lanceerde Jean-Louis Dumas de Hermès Birkin Tas. De tas is genoemd naar de beroemde Britse actrice Jane Birkin. Het was allemaal het gevolg van een toevallige ontmoeting – Jean-Louis Dumas ontmoette Jane Birkin op een vlucht naar Parijs. De actrice, die altijd werd gezien met een tas van rieten riet, zou hebben geklaagd dat zij al jaren op zoek was naar een ideale leren tas. Als gevolg daarvan creëerden Jane Birkin en Jean-Louis Dumas het eerste ontwerp van de beroemde tas, die veel mensen overtuigde met zijn uitstekende design.

De Birkin tas is groter dan de Kelly tas, die net als de Birkin tas een van de meest gewilde tassen ter wereld is. De iconische en exclusieve Birkin tas wordt alleen op verzoek met de hand gemaakt in het Parijse atelier, met materialen van bijzonder hoge kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld drie tot vier reptielenhuiden nodig om één Hermès Birkin-tas in krokodillenleer te vervaardigen. Kalfsleer, struisvogelleer en hagedissenleer worden ook gebruikt. De productie kan tot twee weken duren. Kopers zijn vrij om het materiaal, de kleur en de maat te kiezen. In het geval van exotisch leder kan het zelfs tot drie jaar duren om het leder voor een Birkin-tas te verkrijgen.

Niet iedereen kan een Birkin-tas van Hermès kopen, want je moet naar een Hermès-boetiek gaan, want de tassen worden niet online verkocht. Het personeel van de Hermès boetiek zal dan beslissen of u het waard bent om een Birkin tas te kopen. De strijd om een Birkin tas is hevig, want de wachtlijsten zijn eindeloos, en de grote vraag wordt ook weerspiegeld in de prijs. Als statussymbool of pure investering, wij houden van de Birkin tas!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

 • Birkin tas ontworpen door Jean-Louis Dumas
 • Hoge kwaliteit
 • Luxueus materiaal
 • Goede investering
 • Dure
 • Met de hand gemaakt

Kelly Bag – Tas gemaakt van hoge kwaliteit leer

Samen met de Birkin Bag is de Kelly Bag een van de meest begeerde en beroemdste tassen ter wereld. De populaire Kelly Bag werd al in de jaren 1930 ontworpen, maar de tas heette niet altijd Kelly Bag – toen Grace Kelly, de prinses van Monaco, in 1956 met de Hermès-tas werd gespot en door de paparazzi werd gefotografeerd, heette de hoogwaardige tas voortaan Kelly Bag. De Kelly Bag veroorzaakte dus een ware hype onder de modefans. Net als bij de Birkin tas is het heel moeilijk om een Hermés Kelly tas te bemachtigen. De luxueuze Kelly-tas is zeer duur, en wordt met de hand gemaakt met zeer luxueuze materialen en alleen op bestelling in het atelier in Parijs. De wachtlijsten voor een iconische Kelly-tas zijn erg lang, maar uiteindelijk draagt de klant een op maat gemaakte Kelly in haar armen.

De prijs van de tijdloze en iconische tas varieert van $3.600 tot $60.000, afhankelijk van de grootte en het materiaal. De tas is trapeziumvormig, en heeft zeer rechte en schone randen. De Kelly Bag is verkrijgbaar in zes verschillende maten, en is gemaakt van exotisch leer, waaronder krokodil, alligator, buffel, hagedis en geit. De iconische tas wordt met de hand gemaakt in 18 tot 24 uur. Het Hermès Kelly Horloge, of de Hermés Kelly Portemonnee is gebaseerd op de stijl van de Kelly Bag. Het klassieke ontwerp van de begeerde tas is overgenomen door vele andere fabrikanten en ontwerpers. Eén ding is dus duidelijk: de Kelly Bag is iconisch en heeft een tijdloos design.

 • Prijs: US$ 3.600 tot 60.000
 • Tijdloos design
 • Iconisch en duur
 • 18 tot 24 uur handarbeid voor de productie
 • Kelly Bag is ook een goede investering – Tip! Lees hier meer over mode als investering.

Riemen – voor dames en heren

De iconische Hermés-riem – Bij het zien van de gesp met het grote H-logo vragen veel mensen zich af wat erachter zit. Dit is een riem van het Franse luxelabel Hermés. De bekende riem overtuigt door uitstekende kwaliteit en elegantie, zowel voor dames als voor heren, en kan in elke outfit geïntegreerd worden, zowel casual als business chic. Het kan gecombineerd worden met een gewone blauwe jeans, of zelfs met een pak. Voor de productie van Hermés riemen wordt luxueus en hoogwaardig leder gebruikt. De elegante riemen van Hermès zijn one size fits all en kunnen aan elke lichaamsvorm worden aangepast. Met een Hermès-riem kunt u elke outfit opleuken en ziet u er tegelijkertijd chic uit. Hermès riemen zijn online te koop op de website van het Franse luxelabel, of in de Hermés winkel. De prijzen beginnen bij 650 euro en lopen op tot in de vier cijfers.

 • Stijlvol en luxueus
 • Past bij elke outfit
 • One size fits all: past bij elke lichaamsvorm
 • Prijzen vanaf 650 euro

Parfum – vrouwelijk tot brutaal

Hermés heeft een ruime keuze aan geuren van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. U vindt de juiste fles voor iedereen. Van bloemig zoet tot nobel sterk – alles is er. FIV Magazine presenteert de beroemdste geuren van het Franse luxelabel, zodat u uw droomgeur kunt vinden wanneer u gaat parfumshoppen!

Het bloemige luxeparfum – Twilly d’Hermès

Het Hermés parfum Twilly d’Hermès overtuigt met zijn nobele design, dat past bij het luxelabel Hermés. De fles is vierkant en heeft een elegant zijden lint rond de hals. Het is niet alleen het design dat dit fijne parfum van Hermés doet opvallen – het parfum ruikt voortreffelijk bloemig-kruidig-oriëntaals en combineert de kruidigheid van gember met de sensualiteit van tuberoos en sandelhout. Het parfum is speciaal ontwikkeld voor zelfbewuste jonge vrouwen. Want de hoofdparfumeur van Hermès, Christine Nagel, had jonge, vrije en dappere vrouwen in gedachten toen ze het parfum creëerde. Kijk eens naar het populaire Hermès parfum – verkrijgbaar online en in uw plaatselijke parfumerie.

 • Brutaal en zelfverzekerd
 • Bloemig en oosters
 • Sensueel

https://www.youtube.com/watch?v=C96mznRa6LE

Parfum Eau des Merveilles – fris en vrouwelijk

Sensueel, vrouwelijk en fantasierijk – Het houtachtig-oriëntaalse parfum Eau des Merveilles van Hermès maakt indruk met een frisse intense geur. Met een amber-houtakkoord gecombineerd met bloemige noten, is de vrouwelijkheid gewoon voelbaar. Dit frisse, intense parfum, in 2004 gecreëerd door Ralph Schwieger en Nathalie Feisthauer, laat dromen uitkomen.

 • Houtachtig-oriëntaals
 • Vrouwelijk
 • Vers
 • Bloemrijk