CXMXO – Wie?! Het reclamebureau voor mode & digitale media

Succesverhaal: Bedrijfsportret – CXMXO – Wie?! Het reclamebureau voor mode & digitale media! Dit agentschap biedt hoge mode en hoge kwaliteit look! CM Models (CXMXO Media Group) gaat niet alleen over modellen. Branding en bekendheid zijn het grote probleem, vooral in tijden van digitale media. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat zij in een paar jaar tijd veel hebben bereikt. Sinds de oprichting in 2015 heeft het bureau een sterke ontwikkeling doorgemaakt en werkt het nu met internationale klanten in Amerika, Europa en Azië. Het plaatsen van modellen is de kern van de zaak. Maar er is veel meer aan de hand dan dat. Het agentschap ondersteunt de selectie van modellen en de ontwikkeling van het bereik door middel van relaties met influencers, van analyse en contact tot het vertellen van verhalen en monitoring. Daarnaast zijn er regelmatig producties voor social media fotoshoots op Instagram, Facebook en YouTube. Dit agentschap houdt van teamwerk, creatieve kunsten en natuurlijk emoties.

Modellenbureau – mode, reclame en shows

Het plaatsen van modellen is de kern van de zaak. Zij ontdekken nieuwe talenten als modelscouts, leiden hen op in samenwerking met de modelcoaches en zorgen voor honderd procent prestaties op de opnameset. Met volledige service, van reisbeheer tot berekening van gebruiksrechten. Met internationale en gerenommeerde klanten staan wij voor kwaliteit in de mode-industrie.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Sociale media marketing – inhoud, gemeenschap en reclame

De productie van social media content en social media marketing begeleiden het agentschap al vanaf het prille begin. Te beginnen met strategisch advies over het kanaal en operationeel community management. De band met de gemeenschap is wat sociale netwerken bijzonder maakt. Het grote succes ligt niet in de directe verkoop, zoals bij social advertising, maar in de naamsbekendheid – mensen praten over je merk! Bovendien verzamelt u via het bereik hoogwaardige bezoekers voor uw onlineportaal of uw onlineshop.

De methode van influencer marketing is zeer belangrijk in termen van reputatie- en aanbevelingsmarketing, vooral door middel van imago-overdracht.

Social Advertising – Adverteren op Instagram, Facebook & Youtube

Organisch bereik via community management maar ook via zoekmachine optimalisatie is sterk maar kost tijd. Betaald bereik, daarentegen, is onmiddellijk beschikbaar. CXMXO analyseert en plant digitale advertentiecampagnes op Facebook, Youtube, Instagram en Google.

Strategie – Digitale Media Agentschap

Hoe ontwikkel je strategisch een merk als het gaat om digitale lifestyle? Met de mix van modelmanagement, influencer management, social marketing maar ook de kwaliteiten op het gebied van content productie (foto en video), zijn zij het aanspreekpunt voor digitale concepten en jonge doelgroepen. Wist je dat al? Maar ze zijn ook op het gebied van onroerend goed (branding, SEO). Ontwikkel samen met het bureau uw merk met strategie en plan.

 • Branding
 • Volgende generatie
 • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
 • Meer over het reclamebureau

Mode – modeshow, marketing en fotoshoot

Digitale marketing is niet alles, er is ook veel potentieel in offline business voor bedrijven maar ook mode. Seizoensgebonden als het is, zo zijn de concepten. Ze plannen digitaal, maar ook offline: Het modeshowbureau. Met hoogtepunten als de grote slotshow van de Berlin Fashion Week 2019 specialiseren zij zich steeds meer in het presenteren van mode niet alleen digitaal. Het agentschap wil ook de glamour naar de straten van de hoofdsteden brengen, met exclusieve shows.

Studio – Foto- en videoproductie

Het vinden van goede fotografen en videografen is moeilijk! Daarom helpen zij als agentschap hun klanten ook om in contact te komen met topfotografen en -videografen. Fotoshoots zijn zeer divers. Van productfotografie met uiteenlopende motieven tot campagnebeelden en een uitgebreide planning voorafgaand aan de productie. Om ervoor te zorgen dat u direct de beste contacten heeft, regelen zij uw project met het beste van het beste.

 • Bemiddeling en bijstand
 • Fotografen
 • Videografen
 • Retoucheren
 • Meer over fotoagentschap

Wat doet een reclamebureau?

Reclamebureau in Berlijn, Hamburg, München, Düsseldorf en Keulen- Creativiteit is thuis in Berlijn. Van de levendige start-upcultuur tot de grote bedrijven die ook internationaal vertegenwoordigd zijn. Hamburg is het mekka van de onlinewinkels, München presenteert zich als internationale stad en in Keulen Düsseldorf poseert de mediawereld rond YouTubers, maar er is ook veel mode om je aan te vergapen, bijvoorbeeld in Düsseldorf bij elke modeshow. In elke grote stad zijn er startende en jonge ondernemers die op zoek zijn naar een reclamebureau. Voor de allereerste keer! Maar vooral voor startende en kleine bedrijven is het moeilijk om in het begin het juiste reclamebureau te vinden. Als u geen ervaring hebt met design, websites, online shops en gedrukte media, zult u bij uw eerste zoektocht natuurlijk volledig overweldigd zijn! Waar moet ik op letten bij het zoeken naar een reclamebureau? Welke fouten kan ik maken met een reclamebureau?

Tijdschrift – Mode, Lifestyle en Wonen

A-list beroemdheden zoals Alessandra Ambrosio en top influencers zoals Pamela Reif worden geïnterviewd in het modetijdschrift. Meer bereik? Het CXMXO netwerk rond het agentschap plus het modetijdschrift bereikt meer dan 1,2 miljoen mensen per jaar!

 • Verkeer
 • Trends en levensstijl
 • Influencer Backstage
 • A-list beroemdheden geïnterviewd
 • Mode TijdschriftNieuws

Onroerend goed – kopen, verkopen en beleggen

Niet alleen wonen en inrichten is een groot onderwerp in het tijdschrift. Luxueus leven heeft ook zijn plaats. Dus nu in 2019 hebben ze het ImmoAO onroerend goed portaal nieuw gelanceerd. Met veel informatie voor kopers en verkopers, van de prijs per vierkante meter in de steden tot prijzen voor nieuwbouw en grond. Met ImmoAO vindt u ook exclusieve flats en huizen in Duitsland en in de VS, vooral in Los Angeles en New York.

 • Luxueuze en exclusieve eigendommen
 • Gids voor kopen en verkopen
 • Kapitaalinvesteringen in onroerend goed
 • Meer over het onroerend goed portaal