Barbara Palvin: de vriendin van een Disney ster

Barbara Palvin is geboren op 8 oktober 1993. Ze groeide op in Boedapest samen met haar zus Anita Palvin. Ze werd in 2006 op straat ontdekt toen ze pas 13 jaar oud was. Zelfs toen had ze die pop-achtige, perfecte blik. Zij had nog zeer kinderlijke trekken en kon daarom nog niet internationaal werken, maar dat zal in de nabije toekomst veranderen.

In 2010 begon haar grote modellencarrière op 16-jarige leeftijd. De Hongaarse maakte haar debuut voor Prada. Daarna werd ze geboekt voor Miu Miu, Pedro Lourenco, Nina Ricci, Giles, Loewe en Louis Vuitton tijdens de Fashion Week. Met haar kenmerkende hypnotiserende blik, sierde ze talloze covers. En toen was het slechts een kwestie van tijd voordat het lingerielabel Victoria’s Secret Barbara boekte voor hun modeshow. Ze loopt al zes jaar op de beroemde catwalk.

Barbara Palvin wordt momenteel vertegenwoordigd door het gerenommeerde modellenbureau IMG-Models. Op dit moment heeft het jonge model een relatie met acteur Dylan Sprous. De twee kondigden hun liefde een paar maanden geleden aan op Instagram en sindsdien zijn ze het schattigste koppel in de high society. De twee maken elkaar het hof op catwalks, hun smooches worden overal op Instagram gepost en Dylan brengt haar zelfs fastfood mee naar de Victoria’s Secret Show nadat zijn vriendin maandenlang moest hongeren en zonder moest voor de show. Als dat geen bewijs van liefde is!

Een dag met Barba Palvin

Feiten over Barbara: 15 dingen die je moet weten

Barbara Palvin Runway complicatie:

Barbara Palvin Sports Illustrated:

Barbara en Dylan schattige video’s samen

https://www.youtube.com/watch?v=YdPz_YwEFpk

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV