10e verjaardag cadeau idee – Paarden hanger voor meisjes

Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van mijn nichtje stond ik weer voor het probleem een passend cadeau te vinden. Deze keer werd het me gemakkelijk gemaakt, godzijdank. Aangezien de kleine meid een absolute paardenliefhebster is, was het voor mij niet moeilijk om een thema te kiezen. Nu was het alleen nog een kwestie van een geschikt product vinden. Het moest chique zijn, tijdloos mooi, flexibel combineerbaar en het kleine meisje de mogelijkheid bieden haar passie voor paarden in stijl uit te drukken. Om een lang verhaal kort te maken: het moest een paardentrailer worden.

In mijn zoektocht door het overweldigende aanbod op het internet, werd mijn keuze uiteindelijk beperkt tot de volgende 3 producten:

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Onopgesmukt en eeuwig: de klassieke paardentrailer

Wat mij bijzonder beviel aan deze paardenhanger van Vinani was de elegante slangenketting en de verschillende beschikbare lengtes. De hanger is gemaakt van tegen aanslag beschermd sterling zilver 925, en doet waarschijnlijk het hart van alle paardenliefhebbers sneller kloppen. Het driedimensionaal bewerkte paard is eenvoudig maar stijlvol en rondt elke outfit af als een lieflijk hoogtepunt. Ook de grootte van de hanger is juist gekozen, niet te groot en niet te klein, en het sculpturale ontwerp zorgt voor een mooi effect.

Maar heb je liever een paardenbedeltje?

Aangezien mijn nichtje ook een bedelarmband heeft en daar verschillende bedeltjes voor verzamelt, had ik ook de mogelijkheid overwogen om haar een paardenbedeltje te geven. Ik heb gekozen voor dit hobbelpaardje van zilver, dat speciaal is veredeld met rhodiumplating en dus beschermd is tegen dof worden. Het ziet er super schattig uit om de pols, vooral naast andere dierenmotieven.

Allesbehalve gewoon – de ietwat exotische paardentrailer

Omdat ik ook de mogelijkheid open wilde houden om een iets ongebruikelijker variant te nemen, heb ik ook dit product op de shortlist gezet. Het is een zwart met goudkleurig hobbelpaard, dat niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook goed te combineren is met de huidige mode, zoals jeans of een avondjurk. De achterkant van de paardenhanger is gemaakt van brons en is versierd met kleine gestanste hartjes. Het ziet er goudkleurig uit en is niet alleen geschikt als halsketting of juwelenhanger, maar ook voor bijvoorbeeld een sleutelhanger.

Mijn persoonlijke favoriet was het bronzen hobbelpaard, maar het was een beetje te gewaagd voor een verjaardagscadeau. Ik zag de paardenbedel meer als een cadeau voor een bedelarmband met kerstthema. Dus uiteindelijk heb ik gekozen voor de eenvoudige paardenbedel in zilver. Het bleek de juiste keuze te zijn – mijn nichtje was er dolblij mee, en sindsdien wil ze het huis niet meer uit zonder de paardenketting. Geweldig cadeau voor kleine paardenliefhebbers van alle leeftijden!