Uw eigen online winkel? – 5+1 websites die u helpen!

Heeft u er altijd al aan gedacht om uw eigen online winkel te openen? Of heeft u al een vestiging en wilt u uw productaanbod online aanbieden? In dit artikel vind je een lijst van 5+1 websites die ik heb samengesteld om je te helpen je eigen online modewinkel te beginnen.

IONOS door 1&1

Ionos biedt 3 verschillende programma’s om een website te maken. De verschillende pakketten zijn onderverdeeld in verschillende prijs- en prestatieniveaus en bieden diensten aan gaande van een e-mailadres met uw eigen domein of hoogwaardige ontwerpen en fotobibliotheken en de nieuwste technologie voor de beste Google-plaatsing en nog veel meer. De Eigen Online Shop tool bevordert de groei en ontwikkeling van uw winkel en bevat alle tools die u nodig heeft voor een succesvolle website.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

  • Ionos
  • 1€ – 25€ / maand

Wix

Wix.de overtuigt door zijn eenvoudig gestructureerde lay-out en zijn gebruiksgemak voor beginners. Honderden ontwerpsjablonen, eenvoudig te bewerken. Aanpassen en toevoegen. Uw eigen domein & en een geoptimaliseerde website voor mobiele apparaten. Door een professionele online winkel te maken met Wix, kunt u uw bestellingen volgen, online betalingen aannemen en ook producten promoten. Verzendbestemmingen kunnen internationaal zijn en u bepaalt de verzendkosten. Met een paar klikken kunt u zelfs een mobiele app voor uw online winkel maken.

  • Wix
  • 0€ – 17€

Weebly

Weebly is zeer eenvoudig te gebruiken, maar laat je als klant toch een grote website maken. U kunt uw website gemakkelijk aanpassen met de vele bouwsteenelementen die worden meegeleverd. Door middel van pop-up menu’s, e-mail marketing tools & live chat functies, kunt u uw website zeer interactief en levendig maken. Weebly geeft je de vrijheid om de producten te verkopen die jij wilt, op de manier die jij wilt. Met aangepaste thema’s en een drag & drop website generator kunt u een website maken die precies past bij de stijl van uw winkel.

  • Weebly
  • 0€-30€

Jimdo

Jimdo biedt veel verschillende tarieven, maar de gratis versie wordt alleen aanbevolen voor privé homepages en biedt slechts een paar hulpmiddelen. U kunt de tools op elk moment upgraden, wat handig is als u met een goedkoper plan wilt beginnen en uw website steeds verder wilt uitbreiden. Zodra u een tarief hebt gekozen, hebt u gebruiksopties zoals: Maak uw eigen logo, krijg uw eigen domein, een professionele website in een korte tijd en het allerbelangrijkste online verkopen met uw eigen webshop!

  • Jimdo
  • 0€ – 35€ / maand

Strato

Strato heeft een breed scala van instrumenten en is daarom een goede concurrent voor andere portalen. In tegenstelling tot de anderen biedt Strato cloud-opslag voor het maken van back-ups van alle bestanden, zoals foto’s en video’s. Het maken van uw eigen webwinkel wordt bij Strato als een dienst aangeboden. Ze bieden ook hosting voor WordPress, SSL certificaat inbegrepen en 5 domeinen. Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en zelfs onderweg te bewerken. Natuurlijk ook een postadres. Strato heeft al 2.000.000 klanten bediend met domeinen, websites en webwinkels.

GoDaddy

Dit portaal is een Amerikaanse provider voor websites, domeinen en webwinkels. Je kunt hier 20 jaar lang websites maken. Via hun overzichtelijke aanbod krijgt u een snel overzicht van aanbiedingen van shared hosting tot uw eigen dedicated server. Bied de ultieme winkelervaring met een elegante winkel. GoDaddy geeft u flexibele opties voor verzending en betaling & laat u tot 5.000 producten toevoegen met tot 10 afbeeldingen per product. Klanten kunnen de betaalmethode van hun voorkeur gebruiken, zoals creditcards, PayPal en Apple Pay.

  • GoDaddy
  • 4,99€ – 19,99€ / maand