Top 10 Mode Tijdschriften – Van mode tot lifestyle en nog veel meer!

Modetijdschriften zijn het neusje van de zalm als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste kleding en van wat “in de mode” is. Wij hebben een top 10 lijst van de beste modebladen voor u samengesteld. Bekijk ze en zie welke in de top 10 staan, misschien ontdek je wel een nieuw tijdschrift of ben je verrast welk tijdschrift nieuw voor je is. Van lifestyle tot de bekende “modebijbel”, alles is inbegrepen!

  1. Elle
  2. Harper’s Bazaar
  3. Vogue
  4. Marie Claire
  5. Glamour
  6. Allure
  7. Instyle
  8. Cosmopolitan
  9. Essentie
  10. Redbook

De Top 10 Modetijdschriften – Altijd up-to-date & bij de tijd

Onze top 10 modebladen. In deze infographic zie je ook de onderwerpen zoals beauty, mode of lifestyle tips van sterren en bekende persoonlijkheden uit de top 10 tijdschriften!

Mode, Lifestyle / Sterren? Inhoud van de Top 10 Mode Tijdschriften!

Een van de bekendste: Elle

Elle is een van de bekendste tijdschriften als het om mode gaat. Van de laatste mode op de catwalks tot zomertrends, Elle behandelt een breed scala aan onderwerpen.

Harper’s Bazaar, het it-magazine

Het modetijdschrift Harper’s Bazaar is het it-magazine als het over mode gaat. De wereld van de haute couture en alles wat met modetrends te maken heeft, vindt u bij Harper’s Bazaar.

Vogue, alias de modebijbel.

Vogue is de modebijbel van de modewereld. Van kunst tot inspirerende beroemdheden en het nieuws van de catwalks van de wereldsteden, Vogue is het meest gerespecteerde en waarschijnlijk bekendste modetijdschrift ter wereld.

Groot repertoire: Marie Claire

Marie Claire heeft een groot repertoire van diverse interviews van de modewereld en sterren. De nieuwste mode en schoonheidsproducten zijn te zien op Maire Claire.

Glamour, het tijdschrift voor jonge, trendy vrouwen

Glamour is een tijdschrift voor jonge vrouwen en schrijft vooral over lifestyle-onderwerpen zoals 100 tips voor echte schoonheid of zelfvertrouwen. Van modetrends tot lifestyle trucs, Glamour is altijd up-to-date.

Voor de bewuste vrouw: Allure

Allure is een tijdschrift voor de modebewuste vrouw in de bloei van haar leven. Van de 270 beste schoonheidsproducten tot interviews met modelsterretje Kendall Jenner, Allure is het magazine!

Altijd “In Stijl” met de laatste mode met Instyle

Net als andere life style magazines, brengt InStyle altijd de nieuwste dingen. Van beautytips tot roddels over de grootheden uit Hollywood of de beste wintermode, u vindt het allemaal in InStyle.

Cosmopolitan: van sport en eten tot sterren en mode

Cosmopolitian magazine heeft alles voor vrouwen, van sport en voeding tot haarstijlen en modetrends. Van Jessica Alba tot Scarlett Johannson, u kunt altijd interviews vinden met de sterren die de trend zijn.

Essentie Schoonheid in Verscheidenheid

Essence is een tijdschrift dat zijn covers met beroemdheden van Beyonce tot Michelle Obama siert met mooie en sterke vrouwen.

Levensstijl voor vrouwen: Redbook

Redbook is het modeblad voor volwassen vrouwen. Van gezondheids- en schoonheidstips tot interviews met beroemdheden, Redbook heeft een grote verscheidenheid.