Schommelende krullen: De ultieme gids – zonder warmte, met warmte of gewoon ‘s nachts!

De zomer is aangebroken en het verlangen naar volumineuze krullen, killer powerkrullen of koele strandgolven neemt toe. Voor degenen onder ons met steil haar zijn de methoden die in dit artikel worden gepresenteerd ideaal. We zullen je laten zien hoe je gemakkelijk krullen kunt maken. Het beste deel is dat je niet eens dure apparaten nodig hebt. We hebben methoden uitgezocht die je gemakkelijk en gratis kunt doen. Alles wat je nodig hebt is tijd en een beetje geduld. In het volgende artikel tonen we je verschillende variaties van krullen die je haar er zeer volumineus doen uitzien tot pijpenkrullen zoals je nog nooit eerder bij jezelf hebt gezien.

 

Tips voor krullen die je zelf kunt maken

Je hebt steil haar en alles wat je hebt gedaan om er krullen in te krijgen heeft niet geholpen? Probeer dan de volgende methodes. We hebben een bonte mengeling van verschillende methodes uitgezocht om je te helpen. Met of zonder warmte, grote of kleine krullen, lichte golven of extreem volume: wij hebben voor elk wat wils. Bekijk de afzonderlijke methodes en beslis zelf wat voor jou het beste werkt!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Krullen zonder warmte: is dat wel mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja. Krullen creëren zonder hitte is niet alleen goedkoop, maar het beschermt ook je haar. Hoge hitte is schadelijk voor je haar. Hoge temperaturen veroorzaken schade aan de binnenkant van het haar. Dit resulteert niet alleen in dof haar, maar ook in ernstige haarbreuk. Hoe meer warmte er op je haar wordt toegepast, hoe meer het wordt gestrest en beschadigd. Dit is precies waarom de volgende methoden een zegen zijn voor uw haar.

De eerste twee methodes zijn supergemakkelijk, dus iedereen – echt iedereen – kan deze variaties gebruiken en eindigen met prachtige krullen. Bij de eerste methode verdeel je je haar in kleine secties en vorm je kleine gootjes met de afzonderlijke plukjes haar. Dan hoef je alleen maar te wachten (bij voorkeur enkele uren). Daarna open je je haar en je perfecte krul is klaar.

Bij de tweede methode, gebruik je sokken. Ja, je leest dat goed: Sokken. Net als bij de eerste methode verdeel je je haar in secties en wind je de plukken haar op met de sok als een soort kruller. Knoop ten slotte de sokken samen, zodat de afzonderlijke chignonstukjes op hun plaats blijven. Nogmaals, wacht een paar uur. Gebruik deze methode voordat u naar bed gaat, zodat u niet uren met de sokken hoeft rond te lopen.

Mini krullen hebben kracht: de stro-methode

Mini power curls zou iets zijn, nietwaar? Met de rietjesmethode kan iedereen een dag lang powerkrullen hebben en het is heel gemakkelijk. Je verdeelt je haarstrengen in zeer kleine secties. Neem dan een rietje en wikkel het haar eromheen. Je hebt een elastiekje nodig om het haar vast te zetten. Nogmaals, je zult wat geduld moeten hebben. Na het openen van de strengen, zult u verbaasd zijn hoeveel uw haar veranderd is.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4bbSy0QkXc

Zomerse golven in het haar: ‘s nachts en zonder warmte

Als je op zoek bent naar iets subtielers en gewoon wat strandgolven in je haar wilt zien, bekijk dan deze haartutorial. Alles wat je nodig hebt is een sjaal of een dunne handdoek. Verdeel je haar in twee secties en leg de handdoek of sjaal in het midden van je hoofd, zodat er aan beide kanten van je hoofd een stuk van de handdoek of sjaal zit. Nu hoef je alleen nog maar je haar om de sjaal of handdoek te wikkelen. U moet enkele uren wachten om een perfect resultaat te krijgen. Probeer het eens!

Krullen maken met een krultang en stijltang

Natuurlijk zijn er ook methodes met toestellen die je gewoon kunt gebruiken om magische krullen te creëren. De voordelen zijn dat je niet een nacht hoeft te wachten of urenlang met sokken in je haar hoeft rond te lopen.

Zeer eenvoudige tips en trucs voor krullen met de juiste apparatuur

Als je thuis een krultang of stijltang hebt, kun je die fantastisch gebruiken. Dominokati laat je in haar video zien hoe je dat het beste kunt doen en waar je rekening mee moet houden. Veel plezier met kijken en doen! Maar denk eraan: zoals reeds gezegd, kan hoge warmte uw haar beschadigen. Wees dus voorzichtig met de temperatuur die je op je haar gebruikt.

Kapsel voor elke gelegenheid: geweldige krullen, de hele dag lang

Mevrouw Bella laat in haar video haar favoriete kapsel zien en legt uit hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Dus pak alles wat je nodig hebt en laten we gaan.

Bijles Engels

Hitteloze nachtkrullen

Krullen

Overnachting Krullen