Fshion Week 2016 - Modenschau & Messe

Berlijn modeweek 2016 – Shows, ontwerpers & modellen

Eerste info over Fashion Week Berlijn! BILD kopte vanochtend: “Geen catwalk meer op 17 juni – Fashion Week Berlin verhuist”. Net als in 2014 vindt de Berlin Fashion Week SS16 ook dit jaar weer plaats in het Erika Hess Ice Stadium. Waarom? Voor de modeweek wordt de Straße des 17. Juni bij de Brandenburger Tor telkens voor drie volle weken afgesloten – veel organisatie, veel moeite, veel geld! Want naast alle moeite is er ook nog een speciale gebruiksvergoeding van meer dan 100,00 euro! Daarom vindt de Fashion Week ook dit jaar, net als in 2014, weer plaats in het Erika Hess Ice Stadium.

#MBFW

Berlin Fashion Week 2016 – Modeontwerpers, Bestelbeurs, Modellen & Catwalks

Over een paar dagen is het zover. De Berlin Fashion Week begint aan de volgende ronde – talrijke mode-evenementen, modeshows en modebeurzen gaan in Berlijn weer van start voor de actuele lente- en zomermode. Voor de detailhandel zijn de modebeurzen en de bestelbeurzen bijzonder belangrijk. Voor redacteuren en inkopers zijn de grote Fashion Week shows echter net zo belangrijk. Terwijl de hele hoofdstad is uitgedost, zijn er op elke hoek kleinere evenementen. Alleen concentreert het modebeeld zich dit jaar niet op de Brandenburger Tor, maar iets noordelijker in Berlijn, in het Eisstadion. De belangrijkste bestelbeurzen voor detailhandelaren zijn dit jaar onder meer.

  • Panorama
  • Premium
  • Zoek
  • Show & Orde
  • Groene Showroom
  • Ethische modeshow
  • Curvy but Sexy

Natuurlijk zullen wij van FIV er weer live voor u zijn! We zullen de modeontwerpers ontmoeten en met hen praten over hun huidige collecties. Naast de ontwerpers zullen we natuurlijk ook kijken naar de laatste trends in de modewereld – what’s in, what’s out? We zullen ter plaatse live bloggen en je alles van het seizoen laten zien! Met diepgaande interviews in video’s, op Instagram en YouTube. Wij kijken erg uit naar de lente/zomer shows en hebben onze tickets gereserveerd. Nu kunnen we alleen nog maar wachten tot het begint!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Doe je voor de eerste keer mee? Dit is de Berlijnse modeweek!

De modeweek vindt twee keer per jaar plaats, althans in Berlijn. Omdat de modeweek wereldwijd is en in de grote metropolen zoals Parijs, New York en Milaan zelfs nog vaker plaatsvindt. Met aparte dagen voor mannen of ook haute couture. Of het nu in Londen, Tokio, Parijs of Berlijn is, iedereen die bij de mode-industrie betrokken is, komt op de Fashion Week bijeen. Van de grote modellenbureaus tot modeontwerpers, tijdschriften, beroemdheden en tv-zenders. Maar de Fashion Week is niet alleen een media-evenement, vooral kopers komen hier aan hun trekken. U kunt de nieuwe collecties live zien op de verschillende shows van de ontwerpers, maar u kunt uw voorraad ook direct aanvullen op de talrijke bestelbeurzen in de hoofdstad. Belangrijk: Voor beurzen en shows heb je (bijna) altijd uitnodigingen nodig.

Wie de hele dag hard gewerkt heeft, verdient ‘s avonds een beetje rust of … een after-show party of twee! Gedurende deze dagen nodigen ontwerpers, tijdschriften en agentschappen u uit voor exclusieve after-show party’s in alle wereldsteden. Degenen die hier komen behoren tot de absolute who’s who. Modellenbureaus in Berlijn zijn er ook voor de modeweek. Helaas is het met de shows en beurzen net zo: je kunt alleen op de goede feesten komen met een uitnodiging en zonder camera!

Modeweek Berlijn SS16 Mainstage @ Erika-Hess-Eisstadion

U kunt het hoofdpodium hier vinden: Müllerstraße 185, 13353 Berlijn. De beste manier is om de S+U Wedding of S+U Naturkundemuseum te nemen, dan slechts een paar honderd meter verder, tussen U-Bahn Reinickendorfer Straße en U-Bahn Schwartzkopfstraße, vindt u het Erika Hess Ice Stadium, met alle Fashion Week shows!

Hoe vind je het Erika Hess Ice Stadium

Modeshow, modeshows & modebeurs – de hoogtepunten van de modeweek in Berlijn

Binnenkort!